Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τον Δημήτρη Υφαντή στη Σφίγγα – Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

 O Δημήτρης Υφαντής μας προσκαλεί στη μουσική σκηνή Σφίγγα. Ένας καλλιτέχνης με πορεία πολλών μουσικών χιλιόμετρων και συνεργασιών, που πρωτοπαρουσιάστηκε από τη Δήμητρα Γαλάνη με το “Καίγομαι και σιγολιώνω” το 1997 και συνεχίζει ως σήμερα να μας δίνει την αλήθεια του μέσα από τα τραγούδια. 2 τυχεροί θα τον ακούσουν με τους συνοδούς τους, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Παναγιώτης Κρεστενιτης
Βασιλική Οικονόμου

 

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Έρχεται από τα Γιάννενα για να μας παρουσιάσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία,  (Μυστικά πως σ’ αγαπώ, Δράκοντας, Κρασομηλιά) επίσης λαϊκά, έντεχνα άλλων δημιουργών, καθώς και παραδοσιακά από περιοχές της Ελλάδας δίνοντας βάση κυρίως στην Ήπειρο.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 22.30

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)