Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση «Το soundtrack της ζωής μου” στη Σφίγγα – Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος μαζί με τη Δήμητρα Σταθοπούλου, που μας συστήθηκε στη δισκογραφία με το τραγούδι «Μαλώνω την καρδιά» και την Ιώ Νικολάου, παρουσιάζουν στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τη μουσική παράσταση «Το soundtrack της ζωής μου”. Μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι των δημιουργιών του Χρήστου Παπαδόπουλου και πολλών κλασσικών, λαϊκών τραγουδιών μεγάλων δημιουργών  και μας υπόσχονται δύο μοναδικές βραδιές. 2 τυχεροί θα τους ακούσουν με τους συνοδούς τους την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Στυλιανη Γρίβα
Αναστάσιος Καπανδρίτης

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Μετά την επιτυχημένη πορεία του συγκροτήματος «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ» στο οποίο υπήρξε ιδρυτικό μέλος, ο Χρήστος Παπαδόπουλος συνεχίζει την καλλιτεχνική διαδρομή του γράφοντας μέχρι σήμερα πολλές επιτυχίες καταξιωμένων τραγουδιστών. Μερικές από αυτές τα τραγούδια «Αρχιπέλαγος», «Της Αγάπης Μαχαιριά», «Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω», «Φίλα με», καθώς και η πιο πρόσφατη μεγάλη επιτυχία «Το Κόκκινο Ποτάμι» που ερμηνεύει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κ.ά.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Άκης Σγούρος στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Μπαϊρακτάρης στο μπάσο, Γιώργος Τσολάκος στο πιάνο και Κωνσταντίνος Ρήγας στα τύμπανα.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 στις 22.30

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)