Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την performance «EROS, μια ωδή στον έρωτα» – Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Η Σοπράνο και συνθέτης της πρωτοποριακής σκηνής Μαρίκα Κλαμπατσέα παρουσιάζει την performance EROS, μια ωδή στον έρωτα, μήνυμα χαράς, φως σε μια εποχή που όλα φαίνονται θαμπά, απόμακρα και απαγορευμένα. Ένας κύκλος τραγουδιών της ζωής και του έρωτα μέχρι τέλους. 5  τυχεροί* έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μία διπλή πρόσκληση και να τη παρακολουθήσουν Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΕΜΠΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Αγγελική Μαραγκακη
Ελευθερία Κοκκινέα
Ζωή Κουκουλιού

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προϋποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

divider

Το EROS επικεντρώνεται σε τολμηρούς και ακραίους φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς. Η συνθέτης εμπλέκει και συνδέει, σαν από νήμα, το παρελθόν με το σήμερα, μέσα από τα τραύματα και τις χαρές του ακούραστου έρωτα για τη ζωή, ακυρώνοντας ακόμη και τον θάνατο. Τραγούδια για αγάπες που πέρασαν, ανθρώπους που πόνεσαν, έρωτες που χάθηκαν, τραγούδια όπου το μίσος και η απόγνωση συναντούν πολλές φορές τον έρωτα και το πάθος.παγορευμένα. Ένας κύκλος τραγουδιών της ζωής και του έρωτα μέχρι τέλους.

Στο EROS η Μαρίκα Κλαμπατσέα, με τη γνώριμη χροιά της σοπράνο δραματικής κολορατούρα φωνής της, θα ερμηνεύσει αυτοσχεδιάζοντας στο πιάνο συνθέσεις της, αποσπάσματα από γνωστά έργα της, σε μια μουσική διαδρομή, όπου δεν θα λείπουν οι
άριες, όπως η αγαπημένη άρια Un Bel Di Vedremo από την Madame Butterfly του Giacomo Puccini, ή η Habanera του Georges Bijet από την Όπερα Carmen.

Ακόμη μελωδίες που τραγουδήθηκαν από την Judy Garland, Billie Holiday, Elvis, Klaus Nomi, Tom Waits. Τέλος, μελοποίηση ποιημάτων της Αμερικανίδας ποιήτριας και συγγραφέα HD και της Sylvia Plath, θα δώσουν το στίγμα τους ολοκληρώνοντας την διαδρομή της συγκινησιακής performance EROS.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 στις 21.00

Χώρος Τέχνης Ασωμάτων
Οδός Αγ.Ασωμάτων 6, Θησείο 10553
Τηλ: 211-8009838
Κινητό:6939238611
Email: technophaseart@gmail.com
Skype: Technophase

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)