Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Αγριες Ορχιδέες» – Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Το θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ, παρουσιάζει την κωμωδία του Θάνου Τσάμπρα ‘Αγριες Ορχιδέες σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου.3 τυχεροί κάθε μέρα* έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μία διπλή πρόσκληση και να τη παρακολουθήσουν την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου . Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Κωνσταντίνα Χρόνη
Κωνσταντίνος Χανούμης
Μαρια Μακεδονοπουλου

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προϋποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. Για την συγκεκριμένη παράσταση, η παραγωγή θέτει ως προϋπόθεση παραλαβής την αγορά του προγράμματος του έργου (αξίας 5 ευρώ), για κάθε διπλή πρόσκληση.

divider

Η Ελένη και η Μαρία, είναι δύο γυναίκες με διαφορετικό χαρακτήρα και τελείως διαφορετική συμπεριφορά. Η Ελένη είναι δυναμική, μπριόζα και αποφασιστική, ενώ αντίθετα, η Μαρία είναι πιο συνεσταλμένη και συγκρατημένη.
Τις χωρίζουν και τις ενώνουν τα ίδια πράγματα. Υπήρξαν αντίζηλες. Μισήθηκαν πολύ, καθώς διεκδίκησαν την καρδιά του ίδιου άνδρα. Του Μιχάλη, που αγάπησαν και οι δύο μέχρι θανάτου.
Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωπες, σε έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης. Προβλέπεται μάχη, γιατί η Μαρία και η Ελένη, μπορεί να είναι διαφορετικέςγυναίκες, αλλά ταιριάζουν σε κάτι: ΄Οταν ανοίξουν το στόμα τους, δεν τις σταματάει κανείς παρα μόνο ο Διονύσης ή… Διόνυσος. Ο νεαρός κηπουρός, που θα φέρει τις ορχιδέες στην ζωή τους , για να καταλήξουν σε μια γιορτή και ένα… διονυσιακό στριπτήζ!

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία και μουσική επένδυση Αλέξανδρου Λιακόπουλου

Παίζουν οι ηθοποιοί : Φίλη Μαρσώ, Γωγώ Φάκου, Μάκης Κατσανέας
Συμμετέχει ο Γιώρης Κοντοπόδης

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 στις 21:00

Θέατρο “ΜΠΕΛΛΟΣ”, Κέκρωπος 1, Πλάκα, Τηλέφωνο 210 3229889

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)