Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Καραγκίοζη ενηλίκων «Ο βρικόλακας του μεσονυχτίου» – Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

“Ο βρικόλακας του μεσονυχτίου” (θρίλερ σκιών)
«Ένας απόστρατος αξιωματικός του οθωμανικού στρατού με το όνομα Γκόρσας αναλαμβάνει την εξόντωση του πιο τρομερού λήσταρχου της περιοχής. Η αμοιβή του μεγάλη και το ονομά του θα δοξαστεί. Όμως, κατάρα μεγάλη τον κυνηγάει όταν μια τσιγγάνα του είχε πει ότι αν σκοτωθεί από μαχαίρι θα βρικολακιάσει. Φοβούμενος για το τέλος του , παίρνει για βοήθεια τον υπηρέτη του τον Καραγκιόζη και φεύγει για τα βουνά»..
Ένας φόνος θα φέρει τα πάνω κάτω και ο Γιάννος θα κατηγoρηθεί χωρίς λόγο».
2 τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση με τους συνοδούς τους – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΕΜΠΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Δημητρης Νικολοπουλος
Φανή Κουτούκη

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Ο Καραγκιόζης, η πιο γνήσια μορφή λαϊκής τέχνης που πάντα στηλιτεύει τα κακώς κείμενα κάθε εποχής, επιστρέφει και πάλι να ψυχαγωγήσει αποκλειστικά το ενήλικο κοινό.

Οι λάτρεις και μη του είδους έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν παραστάσεις που σπάνια παρουσιάζονται στον μπερντέ. Σπαρταριστές κωμωδίες και έργα τρόμου θα παρουσιαστούν μετά από πολλά χρονιά. Περίτεχνες ζωγραφιστές αλλά και σκαλιστές φιγούρες θα παρελάσουν από το πανί. Επίσης, η συμβολή της λαϊκής ορχήστρας θα είναι καθοριστική, αφού θα ερμηνεύσει όλα τα γνωστά τραγούδια του μπερντέ που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής.

Ο Καραγκιόζης είναι τόσο κλασσικός, όσο και επίκαιρος!
«Στον Καραγκιόζη συλλαμβάνει κανείς τον Έλληνα επ’ αυτοφώρω να πιστεύει σταθερά και με υπερβολή κάποιες ιδέες που ήταν πάντα δικιές του». (Γιάννης Τσαρούχης,Επιθεώρηση Τέχνης, Φεβρουάριος-Μάρτιος 1959)

Επόμενες παραστάσεις:
20/2 Γιατρός με το στανιό (κωμωδία)
27/2 Η αυτοκτονία του Καραγκιόζη (κωμωδία)
Διάρκεια: 90’ με διάλειμμα

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Καραγκιοζοπαίχτης: Νικόλας Τζιβελέκης
Ούτι, τραγούδι: Γεράσιμος Παπαδόπουλος
Βιολί, τραγούδι: Θεολόγος Παπανικολάου
Βοηθός σκηνής: Κατερίνα Μιχαλάκη (φιλική συμμετοχή)
Φιγούρες θεάτρου σκιών: Νικόλας Τζιβελέκης, Δημήτρης Μπερέκος
Δημιουργία μακέτας: Χαρά Τζιβελέκη

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 στις 21:15

Θέατρο ΑΒΑΤΟΝ
Ευπατριδών 3, Γκάζι (250μ. από το Μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ)
Για κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210 3412689

www.theatroavaton.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)