Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Sunset Limited» @ Τρένο στο Ρούφ – Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Η εταιρία θεατρικών παραγωγών A PRIORI παρουσιάζει στο Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, τη νέα της θεατρική πρόταση ΤΗΕ SUNSET LIMITED του Cormac McCarthy, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη. Παίζουν οι ηθοποιοί Μάνος Ζαχαράκος και Σταύρος Καλλιγάς και η παράσταση αποτελεί την πρώτη τους συνεργασία.
3 τυχερoί (με τους συνοδούς τους φυσικά),  θα την παρακολουθήσουν, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου , συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στο email που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΜΠΕΤΤΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΥΓΑΣ
ΧΑΡΗΣ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προϋποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Λευκός: «Ο κόσμος πονά! Η ύπαρξη ολόκληρη πονά! Κι αν αυτός ο πόνος δεν ήταν αποσπασματικός αλλά ταυτόχρονος, τότε το βάρος του θα έφτανε να σύρει τον κόσμο στα όρια του σύμπαντος, να τον ρίξει στο χάος να καεί και να παράγει όσο σκοτάδι είναι ικανός ακόμη να παράγει μέχρι να γίνει στάχτη!»

Μαύρος: «Μες στην ψυχή μας υπάρχει μόνο χρυσάφι. Τίποτα άλλο. Αιώνιο χρυσάφι. Αυτό είναι που κρατάει τους ανθρώπους πάνω στην αποβάθρα κι όχι στις ράγες, ακόμη κι όταν τους περάσει απ’ το μυαλό να βουτήξουν.»

Ένας λευκός, καθηγητής πανεπιστημίου, στέκεται στην αποβάθρα του τρένου έτοιμος να κάνει «το μεγάλο άλμα». Ένας μαύρος, πρώην κατάδικος, τον αρπάζει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Όταν ο καθηγητής συνέρχεται από το σοκ, είναι μες στο βαγόνι παρέα με τον νέο του φίλο. Η ψυχοπνευματική κατάσταση του καθηγητή είναι τόσο σκοτεινή που ανοίγει μονοπάτια για έντονες φιλοσοφικές συζητήσεις, βγάζοντας στην επιφάνεια τα πιστεύω και το υπαρξιακό του τέλμα. Από την άλλη, ο πρώην κατάδικος προσπαθεί να βρει μια σχισμή, μια χαραμάδα, ώστε να καταφέρει να περάσει τις φωτεινές του αχτίδες. Θα τα καταφέρει;

Η New York Times το 2006 στο πρώτο του ανέβασμα, αποκάλεσε το θεατρικό έργο «ένα εγκωμιαστικό ποίημα στον θάνατο», ενώ το 2011 ο Tommy Lee Jones σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με τον Samuel Jackson στην ομώνυμη ταινία.

Διάρκεια παράστασης:
80’ (χωρίς διάλειμμα)

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στις 20:00

Μουσικό Βαγόνι Orient Express
ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ-ΘΕΑΤΡΟ «το Τρένο στο Ρουφ»
Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως
10’ με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός
Free Wi-Fi / Δωρεάν Parking

Τηλ.:  210 5298922 / 6937 604988

www.totrenostorouf.gr
www.facebook.com/To-Treno-sto-Rouf-railway-carriage-theatre  https://twitter.com/ToTrenoStoRouf
https://instagram.com/ToTrenostoRouf

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

One thought on “Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Sunset Limited» @ Τρένο στο Ρούφ – Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

  1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΡΑΖΙΔΟΥ

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ..

Υποβολή σχολίου