Κερδίστε 1 τραπέζι για 2 άτομα, με ένα μπουκάλι κρασι για τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο στο Gold Bar Restaurant – Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος και η ομάδα του σας περιμένει στο Gold Bar Restaurant για μια καταπληκτική βραδιά την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου. Ο τυχερός του διαγωνισμού θα κερδίσει 2 εισιτήρια εισόδου και ένα τραπέζι για 2 άτομα και ένα μπουκάλι κρασί κερασμένο! Συμπληρώστε την φόρμα του διαγωνισμού αν θέλετε να διεκδικήσετε το δώρο – ο νικητής/η νικήτρια θα ειδοποιηθεί στο email που θα δηλώσει, μετά την κλήρωση την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ @ GOLD BAR RESTAURANT

Ιωάννης Κατρής

 

*Το δώρο αφορά την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρεται και δεν ανταλλάσεται, ούτε μεταφέρεται σε άλλες ημερομηνίες.  Η παραλαβή του προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο και επιβεβαίωση της κράτησης στο κατάστημα, τουλαχιστον 1 μέρα πριν.

divider

Το εστιατόριο Gold Bar Restaurant στο Περιστέρι είναι ένας όμορφος all day χώρος όπου μπορείτε να συνδυάσετε καφέ, φαγητό και ποτό. Προσφέρει μεσογειακή κουζίνα και εξωτικές, gourmet προτάσεις που ετοιμάζονται με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά.

Καινοτόμες δημιουργίες από γυαλί, πέτρα και ξύλο, lounge ατμόσφαιρα και βενετσιάνικη τεχνοτροπία δημιουργούν έναν άνετο χώρο που θα γίνει το στέκι της παρέας. Στο Gold Bar Restaurant θα δοκιμάσετε χωριάτικο λουκάνικο, τραγανό γύρο χοιρινό, λαχταριστά μπέργκερ, χορταστικά ζυμαρικά, πίτσα, δροσερές σαλάτες, ομελέτες, πολλές χειροποίητες σπεσιαλιτέ και φανταστικά γλυκά.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ θα διασκεδάσετε με καλή ζωντανή μουσική που ανεβάζει το κέφι της παρέας.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:30

Gold Bar Restaurant

Παρασκευοπούλου & Επικούρου 2, Περιστέρι

Τηλ.:  210 57 39 293
 |http://www.goldrestocafe.gr/

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

2 thoughts on “Κερδίστε 1 τραπέζι για 2 άτομα, με ένα μπουκάλι κρασι για τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο στο Gold Bar Restaurant – Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

  1. ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΝΤΖΟΥΡΟΠΑΝΟΥ

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝHΜΕΡΩΝΩΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕΣΩ E-MAIL

    1. Sin Radio

      Μονο εσείς μπορείτε να κανετε διαγραφή απο τις ενημερώσεις, που εσείς γραφήκατε, πατώντας στο κάτω μέρος του email που πήρατε την εντολή που υπάρχει. Εμεις δεν εχουμε αυτη την δυνατότητα.

Υποβολή σχολίου