Αρχείο μηνός Ιανουάριος 2020

Κερδίστε 9 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Amore trio» – Πέμπτη 6, Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Το θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ , παρουσιάζει  την νέα κωμωδία του Κώστα Παπαπέτρου Amore trio. 3 τυχεροί κάθε μέρα* έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μία διπλή πρόσκληση και να τη παρακολουθήσουν Πέμπτη 6, Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Φεβρουαρίου. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.
Συνέχεια

Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα” – Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Το έργο περιγράφει τα γεγονότα κατά την περίοδο πένθους σε ένα σπίτι στην Ανδαλουσία, όπου η 60χρονη Μπερνάρντα Άλμπα κατέχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω στις κόρες της: Αγκούστιας, Μαγκνταλένα, Αμέλια, Μαρτίριο και Αδέλα. Στο σπίτι ζουν επίσης η Πόνθια, η οικονόμος, κι η Μαρία Χοσέφα, μητέρα της Μπερνάρντα. Στο έργο δεν εμφανίζεται επί σκηνής κανένας ανδρικός χαρακτήρας. Ακόμα κι ο Πέπε Ρομάνο, το αντικείμενο του πόθου για τις κόρες της Μπερνάρντα και μνηστήρας της Ανγκούστιας, δεν εμφανίζεται ποτέ.
2 τυχεροί έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μία διπλή πρόσκληση και να τη παρακολουθήσουν την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν. Συνέχεια

Kερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ταξίδι στην έρημο…Προς Βορ(ρ)ά» @ Θέατρο ΕΝ-Α – Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Στο Θέατρο ΕΝ-Α παρουσιάζεται το έργο του Γιάννη Παπάζογλου «Ταξίδι στην έρημο…Προς Βορ(ρ)ά» σε σκηνοθεσία Ελπίδας Αμίτση. Ένα σύγχρονο ελληνικό έργο με μοντέρνα γραφή, που επικεντρώνεται στο πρόβλημα προσφύγων και μεταναστών. 5 τυχεροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα και θα ειδοποιηθείτε στο email που δηλώσετε, εφόσον είστε ένας από τους τυχερούς.
Συνέχεια

Kερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Στο μυαλό του Φραντς Κάφκα» – Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Ο Κάφκα διάβαζε τα έργα του ως κωμωδίες. Εσύ; Για πρώτη φορά, ζωντανεύουν επί σκηνής 16 πρόσωπα από το σύνολο του έργου του (Δίκη, Πύργος, Μεταμόρφωση, Στη Σωφρονιστική Αποικία, Καλλιτέχνης της πείνας, Γράμμα στον Πατέρα, Γράμματα στη Μιλένα κ.α.) αλλά και στιγμές από τη ζωή του, οι οποίες δεν έχουν έρθει ποτέ στο καλλιτεχνικό προσκήνιο.Η παράσταση που τελεί υπό την αιγίδα του Τσέχικου Κέντρου Πολιτισμού “Αθήνα”, θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Παραλόγου, το οποίο διοργανώνουν και επιμελούνται καλλιτεχνικά η Σοφία Καζαντζιάν και ο Μάριος Ιορδάνου.
10 τυχεροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν,  Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Φεβρουαρίου. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα και θα ειδοποιηθείτε στο email που δηλώσετε, εφόσον είστε ένας από τους τυχερούς.
Συνέχεια

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Την λένε Εύα» – Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Νέος Κύκλος παραστάσεων για το έργο του Αντώνη Μποσκοΐτη «Την λένε Εύα», με την τρανς περφόρμερ Εύα Κουμαριανού στον μονόλογο της ζωής της. Η παράσταση που ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία πριν από 3 χρόνια, μετά τις αλλεπάλληλες sold-out εμφανίσεις, τη φετινή σεζόν παρουσιάζεται στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων.
2 τυχεροί θα την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Συνέχεια

Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Το Πορτοφόλι” – Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Στο Εργοτάξιον , παρουσιάζεται η νέα κωμωδία “Το Πορτοφόλι” σε κέιμενο και σκηνοθεσία της Κατερίνας Λιαποπούλου. 2 τυχεροί έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μία διπλή πρόσκληση και να τη παρακολουθήσουν την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν. Συνέχεια

Προσφορά διπλών προσκλήσεων για την παράσταση «Μαύρη Σαμπούκα» – Δευτέρα 3 & Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Κι ενώ η «Μαύρη Σαμπούκα» μεσουρανεί στα ξενυχτάδικα της Αθήνας , ο Βλάσης Κουρούπας – ένας ταξιτζής απο τις Κουκουβάουνες- μπαίνει κατα λάθος στο σπίτι του πάμπλουτου μουσικοσυνθέτη Διονύσιου Αβέρωφ με σκοπό να τον κλέψει. Το μεγάλο πρόβλημα όμως ξεκινάει όταν εμφανισθεί ο συνεργός του Βλάση, ο Μήτσος. Μόλις ο Διονύσιος τον αντιληφθεί…αλλά αυτό καλύτερα να το δείτε! 10 τυχεροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, την Δευτέρα 3 ή την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, λαμβάνοντας μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού, αναλόγως της ημέρας προτίμησής σας και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.
Συνέχεια

Kερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Σκέτη Κοροϊδία» – Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Το θέατρο «Αλεξάνδρεια» παρουσιάζει τη φετινή χρονιά το έργο του βραβευμένου συγγραφέα Νίκου Μ. Δημητρόπουλου «Σκέτη Κοροϊδία». Το έργο γράφτηκε τον Νοέμβριο του 2019 και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή, σε σκηνοθεσία Βασίλη Κατσικονούρη, με τους Βασίλη Βλάχο και Πανάγο Ιωακείμ.
6 τυχεροί έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μία διπλή πρόσκληση και να τη παρακολουθήσουν την Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.
Συνέχεια

Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ατυχήματα» – Παρασκευή 31 Ιανουαρίου & Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Ο συγγραφέας Γιώργος Κατσιφής και το θέατρο Μπιπ παρουσιάζουν τα «Ατυχήματα», σε σκηνοθεσία του ιδίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Τη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Δημήτρης Μορφέας Σπανός.
Πέντε άνθρωποι πεθαίνουν μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Οι ψυχές τους παγιδεύονται σε ένα καφέ. Ένα καφέ μπορεί να είναι ο παράδεισος, που μπορούν να ζήσουν αιώνια;
Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για μία από τις 6 διπλές προσκλήσεις, για την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου ή το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, απλά συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Συνέχεια