Kερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Οταν πεθάνω θάψτε με στο facebook» – Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Το θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ , παρουσιάζει από την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και για 8 μόνο παραστάσεις, την κωμωδία του Αντώνη Τσιπιανίτη ‘Οταν πεθάνω θάψτε με στο facebook’. Τι συμβαίνει, όταν το facebook αποκτά ανθρώπινη μορφή;;;; 3 τυχεροί έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μία διπλή πρόσκληση και να τη παρακολουθήσουν την Κυριακή 5 Ιανουαρίου. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΤΑΡΣΟΥΔΗ
ΜΑΡΙΣΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥΡΝΑΝΤΖΗΣ

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προϋποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. Για την συγκεκριμένη παράσταση, η παραγωγή θέτει ως προϋπόθεση παραλαβής την αγορά του βιβλίου-προγράμματος του έργου (αξίας 5 ευρώ), για κάθε διπλή πρόσκληση.

divider

Δύο νέοι, ο Εστραγκόν και η Οφηλία επισκέπτονται τη θεραπευτική κοινότητα του Facebook προσδοκώντας να αποκτήσουν εκεί, όσα τους λείπουν στην καθημερινότητά τους: αγάπη, σύντροφο, έντονες εμπειρίες με συναρπαστικούς ανθρώπους και, πάνω από όλα, νόημα και περιεχόμενο στη ζωή τους.

Στο ‘ταξίδι΄τους αυτό, τους καθοδηγεί ο Υπεύθυνος της Κοινότητας και τους βοηθούν…εσείς, οι θεατές -όσοι επιθυμείτε να πάρετε το χαρτί, που σε κάποια σημεία του έργου δίνει ο Υπεύθυνος- με τα λόγια που πρέπει να διαβάσει ο θεατής που υποδύεται τον… ‘φίλο’ των πρωταγωνιστών.
Μια παράσταση που μας κάνει να γελάσουμε με καταστάσεις που ίσως και να είναι για κλάματα

Σκηνοθεσία : Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Παίζουν ( με σειρά εμφάνισης )
Γιώργος Ντάβος
Μαρίνα Γεωργοπούλου
Γιώργης Κοντοπόδης

Διάρκεια παράστασης 100 λεπτά

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στις 19:00

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 στις 19:30

Θέατρο “ΜΠΕΛΛΟΣ”, Κέκρωπος 1, Πλάκα, Τηλέφωνο 210 3229889

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)