Kερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Όταν η Κάλλας συνάντησε την Μονρόε» – Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Η Μαρία Κάλλας και η Μέριλιν Μονρό είχαν συναντηθεί μόνο μία φορά, στις 19 Μαΐου του 1962, στα γενέθλια του Τζον Κέννεντυ στο Madisson Square Garden της Νέας Υόρκης. Το φουαγιέ του θεάτρου Άλφα μετατρέπεται στον “μοιραίο” τόπο συνάντησης των δύο αυτών γυναικών που έχουν να πουν πολλά και τίποτα. Μια συνάντηση που μας παρασέρνει πίσω στο χρόνο, δίνοντάς μας την ευκαιρία να κλέψουμε λίγο από τη λάμψη, αλλά και τη σκοτεινιά των δύο αυτών γυναικών, που έγραψαν ιστορία στο χώρο του θεάματος. Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για μία από τις 3 διπλές προσκλήσεις, για την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, απλά συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

AINH ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΤΣΙΜΠΙΡΗ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Λίγα γνωρίζουμε για το τι κουβέντες αντάλλαξαν, εάν αντάλλαξαν, οι δυο τους εκείνο το βράδυ.
Τι θα μπορούσαν να είχαν πει δυο γυναίκες φαινομενικά εκ διαμέτρου αντίθετες;
Μια νέα συνάντηση φέρνει αυτές τις δυο γυναίκες κοντά.
Μια πρόσκληση γίνεται η πρόκληση για μια νέα πιο ουσιαστική συνάντηση των δύο γυναικών.
Ένα μπαρ αποτελεί το νέο σημείο συνάντησής τους.

Δυο γυναίκες, δύο σύμβολα, δύο διαφορετικές πορείες, θα ενωθούν, θα συζητήσουν, θα καβγαδίσουν, θα φωνάξουν, θα διαφωνήσουν, θα συμφωνήσουν, θα γελάσουν, θα επιχειρήσουν να καταλάβουν η μία την άλλη.

Δυο γυναίκες που δεν συναντήθηκαν ποτέ ουσιαστικά, πραγματοποιούν την συνάντηση που «όφειλε» η μία στην άλλη. Μια συνάντηση που «όφειλαν» στις ιστορίες τους. Μια συνάντηση που «όφειλαν» σε όλους και όλες εμάς. Εμάς που θέλουμε να τις καταλάβουμε. Που θέλουμε να τις γνωρίσουμε. Που θέλουμε να τις δούμε από κοντά.

Μια απόπειρα καταγραφής της ψυχοσύνθεσης δύο μεγάλων σταρ, μέσα από μια φανταστική συνάντηση, φωτίζοντας περισσότερο την κάτω από τα ρούχα και πίσω από τα φώτα πλευρά τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Συγγραφή Κειμένου: Ομάδα Dots
Ερμηνεύουν: Σταματοπούλου Δανάη, Τζελέπη Αναστασία.
Σκηνοθετική Επιμέλεια: Άρτεμις Γρύμπλα, Κωνσταντίνος Μπιμπής.
Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρήστος Τζιάτζιος
Φώτα: Αλέξανδρος Πολιτάκης

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:00

Θέατρο ΑΛΦΑ – Ιδέα
Πατησίων 37, Πολυτεχνείο
Τηλ.: (210) 5221444, 5238742

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr