Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Όνειρο της διπλανής πόρτας» – Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Στο “Όνειρο της διπλανής πόρτας”, με ήρωες τρεις ιδιαίτερους ανθρώπους που κυνηγούν το όνειρό τους, o Σάιμον, χωρίς να εγκαταλείπει το έγκαιρο χιούμορ, παραδίδει μια πολιτικοποιημένη κωμωδία, πυροδοτώντας ταυτόχρονα την παγκόσμια συνείδηση ότι η Αμερική από τον ρόλο του δυνάστη των λαών δεν παραιτείται εύκολα. Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για μία από τις 6 διπλές προσκλήσεις, για Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Ιανουαρίου, απλά συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΘΕΜΗΣ ΑΛΤΑΝΗΣ
ΑΜΑΛΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΑΡΕΤΗ ΜΗΝΔΡΙΝΟΥ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΑΝΙΑΣ
ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑ

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προϋποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

«Ο Νιλ Σάιμον έχει την ικανότητα να δημιουργεί χαρακτήρες –ακόμα και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους με τους οποίους ταυτιζόμαστε, υποτίθεται – που είναι γεμάτοι ψεγάδια, κουσούρια, ελαττώματα. Παραμένουν όμως οι άνθρωποι που γνωρίζουμε, ούτε καλοί ούτε κακοί»

Δύο φίλοι, ένας εκδότης κι ένας συγγραφέας, αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα περιοδικό με περιεχόμενο που να κεραυνοβολεί τις Η.Π.Α. Δυο παθιασμένοι άνθρωποι που αγαπούν το γράψιμο και θέλουν, κάποια στιγμή, να πάρουν τα ηνία της λαϊκής αφύπνισης στα χέρια τους. Ξαφνικά, όλη τους η ζωή γίνεται το περιοδικό αυτό μέχρι την απροσδόκητη εμφάνιση μιας γυναίκας. Είναι το σημείο από το οποίο ξεκινά μια πλοκή γεμάτη σπιρτόζικες ατάκες και ευτράπελα για να καταλήξουν και οι τρεις ήρωες της ιστορίας λυτρωμένοι.
Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση μας παίζει μια αίσθηση, η μυρωδιά, οι χημικοί υποδοχείς στα ανώτερα τμήματα της μύτης στέλνουν σήματα κατευθείαν σε διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου και κάπως έτσι αρχίζουν όλα!
Η μετάφραση και η διασκευή είναι της Μιμής Ντενίση και η σκηνοθεσία του Μανώλη Ιωνά. Με το δυναμικό τριών ταλαντούχων ηθοποιών που έχουν κυριολεκτικά εγκατασταθεί στο αναπτερωτικό σύμπαν του σπουδαίου Νιλ Σάιμον.

Συντελεστές:
Μετάφραση – Διασκευή: Μιμή Ντενίση
Σκηνοθεσία: Μανώλης Ιωνάς
Σκηνικά – Κοστούμια: Νίκος Κασαπάκης
Χορογραφίες – Κίνηση: Ρούλα Κουτρουμπέλη
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Coaching Actors – Βοηθός Σκηνοθέτης: Έλενα Αγγελοπούλου
Μουσική Επιμέλεια: Αυγερινός Σουλόπουλος
Video – Trailer: Angelis Films Ltd

Πρωταγωνιστούν:
Περικλής Λιανός, Μιχάλης Μαρκάτης, Ειρήνη Παπαδηματου

Διάρκεια παράστασης :90’ χωρίς διάλειμμα

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 στις 21:00

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στις 18:30

Θέατρο Αλκμήνη
Αλκμήνης 8-12, Κ.Πετράλωνα
Τηλ. 210 3428650

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)