Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση “Η καλύβα του μπαρμπα-Θωμά” – Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Μετά από τον ιδιαίτερα επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων του κλασικού έργου “ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” η Αθανασία Καλογιάννη επιστρέφει στην σκηνή του Θεάτρου “ΧΥΤΗΡΙΟ” με  ενα έργο εμβληματικό, συγκλονιστικα ανθρώπινο και πιο επίκαιρο από ποτέ. “Η καλύβα του μπαρμπα-Θωμά” το κλασσικό αριστούργημα της Χάριετ Μπίτσερ Στόου αποτελεί ένα βιβλίο-ευαγγέλιο για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα του ανθρώπου. 5 τυχερα παιδάκια (με τους συνοδούς τους φυσικά),  θα την παρακολουθήσουν, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στο email που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥH ΡΙΖΟΥ
ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΧΟΥΝΤΑ
ΕΛΕΝΗ ΔΡΑΜΠΑΛΟΥ
ΜΑΙΡΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προϋποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider
Μέσα από την εξαίσια πλοκή του και χρησιμοποιώντας την νέα τεχνολογία του 3D Mapping (τρισδιάστατη προβολή) θίγονται  οι διαχρονικές αξίες της ελευθερίας, της αγάπης προς τον συνάνθρωπο, η αγνή πίστη στον Θεό, η καρτερικότητα και η θυσία.

Η φετινή μας θεατρική πρόταση θίγει με τρόπο απλό αλλά όχι απλοϊκό το θέμα του ρατσισμού, που μετά από σχεδόν δύο αιώνες,  δείχνει να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αθανασία Καλογιάννη
Θεατρική Διασκευή: Κωνσταντίνος Θάνος
Κινησιολογία: Βαγγέλης Πιτσιλός
Β. Σκηνοθέτη: Ιωάννης Παναγοπουλος
Μουσική: Χάρις Μέγα
Σκηνογρ.επιμελεια-video art: Ευάγγελος Τσαρούμης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Στούντιο Ηχογράφησης: Ιωσήφ Χυδήρογλου
Φωτογραφίες: Απόστολος Δελάλης

Ηθοποιοί: Γιώργος Γερωνυμάκης, Αλεξάνδρα Κολαϊτη, Ορνέλα Λούτη, Δημήτρης Παπανικολάου, Κυριακή Στούρου, Νικόλαος Φραγκιουδάκης.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 90′ με το διάλειμμα

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Θέατρο Χυτήριο: Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3412313

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020
Ώρα έναρξης: 15.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr