Κερδίστε αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο απο το κατάστημα Νetphone στην Καλλιθέα (temper glass & ασύρματα ακουστικά)

Η εκπομπή “Μελωδίες με χρώμα” με το Βασίλη (κάθε Κυριακή στις 16.00) και το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας Netphone στην Καλλιθέα, προσφέρουν σε ένα τυχερό αξεσουάρ για το κινητό του τηλέφωνο – 1 προστατευτικό τζάμι οθόνης και ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά (συμβατ’α με όλες τις συσκευές της αγοράς). Αν θέλετε να τα διεκδικήσετε, συμπληρώστε μόνο τα στοιχεία που σας ζητάμε στην φόρμα και στις 30 Δεκεμβρίου η κλήρωση θα αναδείξει τον τυχερό/την τυχερή, που θα ειδοποιηθεί στο email που θα δηλώσει!

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο απο το κατάστημα Νetphone στην Καλλιθέα (temper glass & ασύρματα ακουστικά)

0m 0s

Αυτός ο διαγωνισμός έχει λήξει.

 

Τα δώρα των διαγωνισμών είναι προσωπικά και δε μεταβιβάζονται σε τρίτους. Για την παραλαβή τους, πάντα χρειάζεται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή αντίστοιχου εγγράφου.

 

divider

Το Νetphone σαν φυσικό κατάστημα λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2003 στην Καλλιθέα με μόνη δραστηριότητα στα κινητά τηλέφωνα και με εξειδίκευση στα μεταχειρισμένα που μας έχουν καθιερώσει στην συνείδηση του κόσμου.Το χόμπι μας το κάναμε επάγγελμα και αυτό είναι που μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό,κάνοντας μια συνεχή προσπάθεια να βελτιωθούμε και να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατόν υπηρεσίες στην καλύτερη τιμή!

Με γνώμονα όλα αυτά φτιάξαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα,μετά και από παρότρυνση της πελατειακής μας βάσης,συγκεντρώνοντας μια μεγάλη γκάμα σε προϊόντα που αφορούν την κινητή τηλεφωνία και μόνο!Συνεργαζόμαστε αποκλείστικά με ελληνικές αντιπροσωπείες-εισαγωγείς και για αυτό το λόγο μπορούμε και εγγυόμαστε για την ποιότητα και αξιοπιστία στα αξεσουάρ μας δίνοντας εγγύηση 12 έως 24 μήνες άμεσης αντικατάστασης.

Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε στο φυσικό μας κατάστημα Δαβάκη 47 Καλλιθέα ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.netphone.gr

Υποβολή σχολίου