Kερδίστε διπλές προσκλήσεις για την εφηβική παράσταση «Τροία» – Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Μια παράσταση  βασισμένη στην Ιλιάδα του Ομήρου και τα έργα του Ευριπίδη: Τρωάδες, Εκάβη και Ελένη. Μια ιστορία που ξεκινάει από μια διαμάχη και καταλήγει σε μια καταστροφή  που μιλά για το δίκιο και το άδικο, για την τόλμη και την έπαρση, για το πείσμα και τον πόνο. Αλλά πάνω από όλα για εκείνη τη δύναμη που έχει ο άνθρωπος να αφήνει πίσω του όσα τον πονούν και να προχωρά. Για να έχετε την ευκαιρία να λάβετε μια διπλή πρόσκληση για την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο email που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Κωνσταντινα Αλεπη

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Η παράσταση παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2018 σε φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και για την περίοδο 2019-2020 παρουσιάζεται  σε εφήβους παρακινώντας τους να δουν με διαφορετική ματιά όσα συναντούν στις σχολικές αίθουσες και να τα παραλληλίσουν με όσα συμβαίνουν στην πραγματική ζωή.

Για κοινό από 12 ετών και πάνω.

Πρόσβαση στο θέατρο:
λεωφορεία: 049 και 914, στάση Καλών Τεχνών
ΗΣΑΠ: σταθμός Καλλιθέα

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Απόδοση: Ελένη Τσατσαρώνη
Σύνθεση κειμένου-Σκηνοθεσία: Ευτυχία Λιβανίου Μουσική σύνθεση: Αλεξάνδρα Μπότη, Χριστίνα Τζάκσον Επιμέλεια κίνησης: Ευθύμης Χρήστου
Κοστούμια: Ιφιγένεια Κωφού.
Βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Μαραγκάκη
Φωτογραφίες: Μαρία Σπένδου
Trailer-Teasers: Μαρία Σπένδου, Κων/νος Καρδακάρης
Αφίσα: Ελεάννα Κοτσίκου
Οργάνωση παραγωγής: TooFarEast Productions, paperdollwise

Παίζουν: Ελένη Γκιούρα, Περικλής Κανελλόπουλος, Ευτυχία Λιβανίου, Αντωνία Μάνδυλα/Ιφιγένεια Μούχτση, Παναγιώτης Ράιος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η παράσταση παίζεται στο Θέατρο της Σχολής Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256 σε οργανωμένες παραστάσεις για εφηβικό κοινό, αλλά και σε σχολεία, δήμους  και συλλόγους κατόπιν συνεννόησης. Έχει τη δυνατότητα να παρουσιαστεί  σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Διάρκεια: 60′

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στις 12.00

Θέατρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256, Ρέντης

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)