Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του Μυθικού Καραγκιόζη “Δήμητρα και Περσεφόνη – Οι 4 Εποχές”  στον Τεχνοχωρο Καρτέλ – Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ο καραγκιοζοπαίχτης Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής, γεμάτος κέφι και έμπνευση μεταφέρει την παράγκα του Καραγκιόζη στο απόλυτο σκηνικό. Ανάμεσα στις παράγκες, το βιομηχανικό τοπίο και τους χωματόδρομους που θυμίζουν μια άλλη Αθήνα – μια άλλη εποχή – στον φιλόξενο CARTEL  Τεχνοχώρο  θα παρουσιάζει την ενότητα «Μυθικός Καραγκιόζης». Για να έχετε την ευκαιρία να λάβετε μια διπλή πρόσκληση για την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο email που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Δημητρης Βογιαννης
Πανωραια Ανδρεου
Κατερίνα Αλβανίδου
Ανθη Μαραγκου

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Έλατε, μικροί και μεγάλοι, να απολαύσετε μια υπερπαραγωγή που συνδυάζει το γέλιο και τη σάτιρα, “παντρεύοντας” τον πανάρχαιο μύθο της γέννησης των τεσσάρων (4) εποχών με γνώριμες σκιές και τον αγαπημένο ήρωα, μικρών και μεγάλων, τον Καραγκιόζη!!

“Δήμητρα και Περσεφόνη – Οι 4 Εποχές” 

Η Περσεφόνη, κόρη της θεάς της γεωργίας Δήμητρας και του αρχηγού των θεών Δία, ανέμελη συνηθίζει να παίζει με τις φίλες της, τις Νύμφες, στα λιβάδια, μαζεύοντας κρίνους και μενεξέδες.  Όμως, η απαράμιλλη ομορφιά της δεν περνά απαρατήρητη από τον άρχοντα του Κάτω Κόσμου. Ο θεός Πλούτωνας σαγηνεύεται και με το άρμα του, που το σέρνουν τέσσερα μαύρα άλογα, αποφασίζει να την κλέψει και να την κάνει βασίλισσα του Κάτω Κόσμου!!! Πώς, όμως, θα αντιδράσει η μητέρα της, Δήμητρα περιπλανώμενη από άκρη σε άκρη του κόσμου και παρακαλώντας κάποιον να της πει για το χαμένο της παιδί; Άραγε οι υπόλοιποι θεοί θα αντιδράσουν;  Πώς ο αγαπημένος μας Καραγκιόζης θα συμμετάσχει σε αυτή την ιστορία;

Κατασκευή φιγούρων & σκηνικών (με αλφαβητική σειρά)

Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής
Δημήτρης Μπερέκος
Νικόλας Τζιβελέκης

Πίσω από τη σκηνή σε όλους τους ρόλους (φωνές & μιμήσεις): Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής
Πίσω από τον μπερντέ: ο Μιχάλης Καντήλωρος και οι δυο μαθητές, Λευτέρης Χρυσοβιτσάνος και Γιώργος Χουρδάκης (βοηθοί σκηνής)

Φωτογραφίες: Γιώργος Γερανιός

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή  24 Νοεμβρίου 2019 στις 11.30

CARTEL Τεχνοχώρος
Μικέλη 4 κ Αγίας Άννης, Βοτανικός
(στάση μετρό Ελαιώνας)
6939898258
www.carteltexnoxoros.com
carteltexnoxoros@gmail.com

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)