Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τον Σταύρο Σαλαμπασόπουλο στο Half Note Jazz Club – Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Ο πετυχημένος τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος μετά από μια γεμάτη και ποικιλόμορφη δημιουργική χρονιά, με συμμετοχές σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ, παραστάσεις με συνεχόμενες παρατάσεις που απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές, ξεκινά την νέα καλλιτεχνική περίοδο  στο Half Note Jazz Club. 2 τυχεροί θα τoν παρακολουθήσουν-ακούσουν με τους συνοδούς τους, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΕΜΠΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος στο Half Note Jazz Club – Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

0m 0s

Αυτός ο διαγωνισμός έχει λήξει.

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider
«Απόψε» και για τέσσερις Πέμπτες, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος επιχειρεί να παρουσιάσει μια ιδιαίτερα φιλόδοξη μουσική πρόταση με ανανεωμένο ρεπερτόριο από την διεθνή και ελληνική μουσική σκηνή.

Μαζί με 5 εξαιρετικούς σολίστες, ερμηνεύει παγκόσμιες επιτυχίες από τραγούδια του Presley, SInatra, Murolo, Piovani αλλά και αξεπέραστα ελληνικά τραγούδια του Μουζάκη, Πλέσσα,Χατζιδακι, Θεοδωράκη κ.α.
Δεν γίνεται να λείψουν βέβαια και οι διάσημες ιταλικές καντσονέτες,
μεγάλες «στιγμές» του musical αλλά και γνωστές άριες από τον «κόσμο»της όπερας που συναντούν ακούσματα του Freddie Mercury & του Sting.

Συντελεστές
Γιάννης Καφετζόπουλος: πλήκτρα, Κώστας Σμόνος: κιθάρες, Μανώλης Τόμπρος: τύμπανα, Γιάννης Πλαγιαννάκος: κοντραμπάσο, Χρήστος Κυριαζής: σαξόφωνο

Ελευθέριος Καλκάνης και Κώστας Σμόνος: Ενορχηστρώσεις
Φωτογραφίες: Πάνος Ζουλάκης

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Τσαούσης

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική, σπουδάζοντας πιάνο και κλασικό τραγούδι και κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση στο παιδικό τμήμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Αργότερα, βρέθηκε στο Παρίσι για σπουδές με υποτροφία του Γαλλικού Κράτους (École Normale de Musique de Paris), ενώ παράλληλα εργάστηκε στην όπερα του Παρισιού (Opera de Paris).
Έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με μεγάλες προσωπικότητες του χώρου της κλασικής μουσικής, της όπερας αλλά και της έντεχνης, crossover και ποπ μουσικής. Έχει ερμηνεύσει ρόλους κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα.
Το ταλέντο του έχει αναγνωριστεί και στο εξωτερικό, αφού για δεύτερη συνεχή χρονιά εκπροσώπησε τη χώρα μας στη συναυλία “Bridges of Musical Tradition 2”, που διοργανώθηκε από την Πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα με την Εθνική Όπερα της Αλβανίας. Παράλληλα το κοινό τον απόλαυσε σε συναυλίες με την ορχήστρα του ανά την Ελλάδα καθώς και σε σημαντικές κοινωνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, όπως το “Diplomats in Concert in Athens”. Δεν έλειψαν οι τραγουδιστικές συνευρέσεις με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως η Vikena Kamenica, η Ελένη Πέτα, η Σία Κοσκινά, η Ξένια Γαργάλη, η Ζωή Παπαδοπούλου το συγκρότημα Mottet, καθώς και τους Ελένη Τσαλιγοπούλου, Φοίβο Δεληβοριά, Μαρίζα Ρίζου, Δώρο Δημοσθένους στη μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στο Γιώργο Μουζάκη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η καλλιτεχνική περίοδος έκλεισε μια σειρά συναυλιών με άρωμα καλοκαιριού σε μεγάλα θερινά φεστιβάλ της χώρας, όπως στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στον Δήμο Αθηναίων, στο φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, Σητείας, Λουτρακίου, Ρόδου κ.α.

Official Site: www.salabasopoulos.com
Follow on FB: facebook.com/Stavros.Salabasopoulos
Official YouTube Channel: youtube.com/user/salasstavros
Instagram: instagram.com/salabasopoulos
www.halfnote.gr
www.facebook.com/halfnote.gr
Facebook event

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 στις 21:30 

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Τηλ. 210 9213310

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)