Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τον Στέφανο Κορκολή και τη Σοφία Μανουσάκη στη μουσική σκηνή Σφίγγα – Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Ο Στέφανος Κορκολής, μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, θα μας “διηγηθεί με Νότες” τις δικές του μουσικές ιστορίες όλες τις Παρασκευές του Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα. 2 τυχεροί θα τους ακούσουν-παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΡΙΚΑ ΓΑΛΑΝΗ
ΦΙΛΙΑ ΚΑΡΛΟΥ

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Ιστορίες για τραγούδια που αγάπησε στα εφηβικά και νεανικά του χρόνια, τραγούδια σπουδαίων τραγουδοποιών που ενορχήστρωσε (Γ. Σπανού, Α. Μάνου, Α. Μικρούτσικου κ.ά.), επιλεγμένες συνθέσεις του που ερμήνευσαν μεγάλοι ερμηνευτές όπως “Κι άκουγα την ανάσα σου”, “Δεν είσαι εδώ”, “Ο άγγελός μου”, “Κάθε φορά που με κοιτάζεις”, “Σ’ έχω ερωτευτεί”, “Εκατό φορές κομμάτια”, “Θες”, “Σβήσε το φεγγάρι”, “Κάποιες φορές” και πολλά άλλα, τραγούδια που ερμήνευσε ο ίδιος, (Στους πέντε ανέμους, Σκόνη και θρύψαλα, Με το σημάδι στο σκορπιό, Λατέρνα κ.ά.) όπως και πιανιστικές – ορχηστρικές του συνθέσεις (Sensitivities) και βέβαια τραγούδια μεγάλων δημιουργών που έμειναν για πάντα στην ιστορία (Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Σ. Ξαρχάκου, Μ. Λοΐζου, Μ. Πλέσσα κ.ά.).

Όλα αυτά σε ένα πρόγραμμα που αψηφά τη ροή του χρόνου και όλα μοιάζουν σαν να έγιναν σήμερα!

Μουσικές ιστορίες με έντονο το αυτοσχεδιαστικό στοιχείο, τις απρόσμενες μουσικές εναλλαγές, το κέφι, την ψυχαγωγία και με σκοπό, πάνω από όλα, ακροατές και μουσικοί να γίνουμε ένα!

Συντελεστές
Σοφία Μανουσάκη: τραγούδι
Κωστής Πυρένης: κιθάρες, τραγούδι
Βασίλης Δεφίγγος: σαξόφωνο, φλάουτο
Ρόλη Γιαμοπούλου: τύμπανα, κρουστά
Στέφανος Κορκολής: πιάνο, ενορχηστρώσεις, διασκευές, τραγούδι

Το πιάνο είναι ευγενική χορηγία του Οίκου Πιάνων Ιωάννης Καρύδας

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 στις 22.30

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)