Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την Μαρία Σουλτάτου στη Σφίγγα – Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Η Μαρία Σουλτάτου έρχεται για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» με το πρόγραμμα «Η ζωή γυναίκα… είναι!» που περιέχει μια επιλογή από τραγούδια που αφορούν στη γυναίκα σε όλες της τις πτυχές. Η μάνα, η σύζυγος, η κόρη, η αδερφή και οι υπόλοιπες θηλυκές μορφές παρουσιάζονται από τη σπουδαία ερμηνεύτρια μέσα από τις ξεχωριστές ενορχηστρώσεις του Σάββα Ρακιντζάκη.
2 τυχεροί θα την ακούσουν-παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Σοφία Μπουνόβα
Οδυσσεας Κατσικας

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Αλήθεια, πόσες όψεις της γυναικείας πλευράς έχουν αποτυπωθεί σε ήχους και λόγια από τους ποιητές και τους δημιουργούς όλα αυτά τα χρόνια, περιγράφοντας όλα όσα εκείνη βιώνει στην καθημερινότητά της;

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και για μία μόνο παράσταση, πασίγνωστα και λιγότερο γνωστά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών βρίσκουν το δρόμο τους σε ένα πρόγραμμα με γνώμονα τη γυναίκα και τις διαδρομές της ζωής της.  Τραγούδια που γράφτηκαν στο μακρινό, αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν, παρουσιάζονται από δύο ξεχωριστούς καλλιτέχνες σε μια βραδιά όπου, θεωρητικά «αταίριαστα» μεταξύ τους κομμάτια, ενώνονται με έναν πρωτότυπο ερμηνευτικό και ενορχηστρωτικό τρόπο που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση.

Ενορχήστρωση – πλήκτρα: Σάββας Ρακιντζάκης
Συντονισμός παράστασης: Καλή Βανδώρου
Κείμενα παράστασης: Σοφία Παπαηλιάδου

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στις 21.00

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)