Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την Χαριτίνη Πανοπούλου στη Σφίγγα – Τετάρτη 29 Mαίου 2019

Την Τετάρτη 29 Μαΐου η Χαριτίνη Πανοπούλου επιστρέφει στην Μουσική Σκηνή Σφίγγα για μια ακόμα εμφάνιση! Λίγο πριν την έκδοση της προσωπικής της δισκογραφικής δουλειάς ως τραγουδοποιού, θα μας χαρίσει ένα πρωτότυπο ταξίδι, ακολουθώντας ξεχωριστές μουσικές συντεταγμένες. 2 τυχεροί θα την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΙΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ ΚΛΕΩΠΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΙΑΣ

 

divider

Μια περιήγηση με εναλλαγές από το διαχρονικό ροκ και το έντεχνο, στο παραδοσιακό και το λαϊκό, ανάμεσα στις οποίες θα συναντήσουμε και τις δικές της συνθέσεις σε στίχο και μουσική, που ανεμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Με τραγούδια αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών, από το χθες έως το σήμερα, όσων αποτέλεσαν τις επιρροές και τις μουσικές της ρίζες και την ενέπνευσαν στην δημιουργική της εκκίνηση. Κομμάτια από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή, με στίχους και μελωδίες που έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στο χρόνο και το μουσικό στερέωμα.

Επί σκηνής με την κιθάρα της και μουσική της παρέα τους Γιώργο Τσοκάνη στα πλήκτρα, Μάριο Παπούλια στο βιολί, Κώστα Αρσένη στο μπάσο και την Εύη Κανέλλου στα κρουστά.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Τετάρτη 29 Mαίου 2019 στις 21.30

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr