Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την Κατερίνα Ντίνου στη Σφίγγα – Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Η Κατερίνα Ντίνου εμφανίζεται για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή Σφίγγα το Σάββατο 18 Μαΐου στις 22:30, με τη μουσική παράσταση «Μόνο λαϊκά». Δίνουμε την ευκαιρία σε 2 τυχερούς, να κερδίσουν απο μια διπλή πρόσκληση και να την ακούσουν-απολαύσουν, συμπληρώνοντας μόνο τα στοιχεία τους στην φόρμα συμμετοχής.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΙΟΥ

Νίκος Γερμανης
Κατερίνα Πετρή

 

divider

Ένα πρόγραμμα με τραγούδια-σταθμούς της λαϊκής μας μουσικής που όλοι έχουμε αγαπήσει, έχουμε τραγουδήσει κι έχουμε χορέψει. Τραγούδια που, όπως λέει και η ίδια, τη μεγάλωσαν και διαμόρφωσαν τις μουσικές της επιλογές. Ανάμεσα σ´ αυτά θα ακουστούν και τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, γραμμένα σε λαϊκούς δρόμους.

Με δυνατές ερμηνείες, με την κιθάρα ή το μπαγλαμαδάκι της η Κατερίνα Ντίνου υπόσχεται να μας παρασύρει σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι. Όπως και με την «Επιθυμία» της, το νέο της τραγούδι σε στίχους Δημήτρη Λέντζου και μουσική Βαγγέλη Μαχαίρα από το δίσκο που ετοιμάζει και θα κυκλοφορήσει από τον Μετρονόμο.

Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί Ανδρέας Βουδούρης στο πιάνο, Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι, Γεράσιμος Σιούρας στην κιθάρα, Θανάσης Σοφράς στο κοντραμπάσο και Στράτος Σαμιώτης στα κρουστά.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Σάββατο 18 Μαΐου 2019 στις 22.30

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr