Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «PLAY OFF» στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον – Τετάρτη 29 Mαίου 2019

Η παράσταση PLAY OFF ανεβαίνει από τους τελειόφοιτους του 92 Artschool για λίγες μόνο παραστάσεις στο Τεχνοχώρο Εργοτάξιον.
Για να έχετε την ευκαιρία να λάβετε μια διπλή πρόσκληση για την παρασταση, Τετάρτη 29 Mαίου , συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο email που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΙΟΥ

ΑΜΑΛΙΑ ΧΑΝΝΑ

 

divider

Η Φιλίτσα Φιλίδου γράφει το έργο ‘’ Ο πιο αισχρός φόνος’’ και αναλαμβάνει να γίνει και παραγωγός της παράστασης της. ΟΙ Ηθοποιοί παλεύουν με τις νευρώσεις τους καθώς τίποτα δεν πάει καλά. Η ημέρα της παράστασης πλησιάζει και εκείνοι δεν ξέρουν όχι μόνο τα λόγια που λένε, καθώς η Φιλίτσα τους φέρνει κάθε φορά καινούριο κείμενο , αλλά δεν μπορούν να τα βρουν και μεταξύ τους. Διαφωνίες, τσακωμοί άγχος τους φέρνουν αντιμέτωπους με την σκηνοθέτη τους, την Τσέρυ που δεν μπορεί να διαχειριστεί τις κρίσεις πανικού που έχει και την εξάρτηση της από τον καφέ. Άραγε η παράσταση θα ανέβει; Ποιοι τελικά θα καταφέρουν να ζήσουν την πιο αισχρή παράσταση που ανέβηκε στα χρονικά ή τον πιο αισχρό φόνο που συνέβη σε μια θεατρική σκηνή;

Σκηνοθεσία- Μουσική επιμέλεια-διασκευή : Μεράβογλου Έφη

Παίζουν:

Αγγελική Κουρεμπή , Γιώργος Γκαλημανάς, Μαίρη Ματσούκα , Χριστίνα Νικολούλια, Ανδριάνα Σταυριδοπούλου, Κωνσταντίνα Βάρδα, Μυγδαλιά Ανδρέου , Βασίλης Ντόντος, Γιώργος Κάλτσας και Δήμητρα Βακάλη.

Κοστούμια- σκηνικά :  92 Artschool
Φωτογραφίες: Αριστέα Ανύση
Βίντεο: Αριστέα Ανύση – Γιώργος Κάλτσας

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τετάρτη 29 Μαίου 2018 στις 21:15

Εργοτάξιον
Διεύθυνση: Διογένους 1, Άγιος Δημήτριος. Μετρό Δάφνη.
Διατίθεται πάρκινγκ για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.
Τηλέφωνο: 6983930220

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr

Υποβολή σχολίου