Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τους Bate-coxa στη Galerie Δημιουργών! – Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Οι Bate-coxa είναι ένα νεοσύστατο συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2017. Τρεις μουσικοί ο κιθαρίστας Παναγιώτης Τζίνας, ο φλαουτίστας και μπασίστας Alfred Ruci και ο κρουστός Νίκος Νταρίλας, που δραστηριοποιούνται στο μουσικό περιβάλλον της Αθήνας και της Ελλάδας, συναντήθηκαν για να εκφράσουν την αγάπη τους για τη μουσική και ειδικότερα για την βραζιλιάνικη και τη μουσική της Λατινικής Αμερικής ευρύτερα. 2 τυχεροί φίλοι μας έχουν τη δυνατότητα να λάβουν από μία διπλή πρόσκληση και τoυς ακούσουν-απολαύσουν. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, την προηγούμενη ημέρα της παράστασης.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ελένη Τυρου
Δημητριος Δριμυτακης

 

divider

Μαζί τους η Stadi Σταυριανέα, τραγουδάει τις μαγευτικές μελωδίες τις βραζιλίας, αφηγείται και παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές μιας αστείρευτης και παγκοσμίως σημαντικής μουσικής παράδοσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνθέσεις από μεγάλους εκπροσώπους της Βραζιλιάνικης και της λάτιν μουσικής.

Θα ακουστούν έργα των B.Powell A.C.Jobim E.Gismonti M.Pereira A.Lauro και άλλων. Τα κομμάτια παρουσιάζονται διαφοροποιημένα με αυτοσχεδιασμούς και γενικώς με μια αυθεντική προσέγγιση που ταιριάζει στη σύνθεση του συγκροτήματος.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ
Ώρα Προσέλευσης : 20:50
Ώρα έναρξης: 21:00
Ημέρα Παράστασης : Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Ν. Κηφισιά
www.galeriedimiourgon.gr
www.facebook.com/galeriedimioyrgon
Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 6251732

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr