Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη κωμική βραδιά στο Jazzpoint – Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Για άλλη μια σεζόν, το Jazzpoint επανέρχεται για να σας χαρίσει βραδιές γέλιου. Μια Πέμπτη το μήνα, ενώνει τις δυνάμεις του με τους καλύτερους κωμικούς του Stand up Comedy και σας φτιάχνουν τη διάθεση! Η πρώτη κωμική βραδιά της σεζόν είναι την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου. 2 τυχεροί θα την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους,  την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΡΕΤΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ
ΘΕΑΝΩ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

 

 

divider

Τα τελευταία χρόνια, το stand up comedy όλο και ανεβαίνει στις προτιμήσεις του κόσμου, καθώς είναι ένα είδος ανθίζει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, κερδίζοντας μικρούς και μεγάλους τώρα και στην Ελλάδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας κωμικός, ένα μικρόφωνο και ατάκες που βγάζουν γέλιο!
Νέοι, ταλαντούχοι κωμικοί μας κρατάνε συντροφιά και φέτος, προσφέροντας δυνατές δόσεις γέλιου, σχολιάζοντας τις πιο… jazz στιγμές της καθημερινότητας με χιουμοριστικό τρόπο, όπως μόνο αυτοί ξέρουν!

Παρουσιάστρια της βραδιάς, η εξαιρετική Χρύσα Κατσαρίνη.
Μαζί της, οι κωμικοί:
Στέλιος Ανατολίτης
Οδυσσέας Μαυρομμάτης
Δημήτρης Χριστοδούλου
Ελπίδα Μηναδάκη
Guest: Σπήλιος Φλώρος
Τώρα, οι Πέμπτες (μια φορά/ μήνα) στο Jazzpoint γίνονται άκρως απολαυστικές! Άφθονο γέλιο, θετική διάθεση και πολύ χιούμορ και… όλα φαίνονται αλλιώς!

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 21.00

Jazz Point
Ακαδημίας 18, Σύνταγμα
phone 2109803398
mob.6942022500

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr

Υποβολή σχολίου