Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση “Ο Τσιτσιμπός” – Κυριακή 18 Νοεμβρίου

Η εταιρεία παραγωγής MagicDream – Ηλίας Παπακωνσταντίνου, μετά από το επιτυχημένο πέρασμα της στην επαρχία με τον «Μολυβένιο Στρατιώτη», που το παρακολούθησαν πάνω από 80.000 θεατές, αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα…
«Να γνωριστούμε με το Αθηναϊκό κοινό, με την Αθηναϊκή Σκηνή!
Έτσι λοιπόν η «Magic Dream» παρουσιάζει με ιδιαίτερη τιμή, τον σκανταλιάρη «ΤΣΙΤΣΙΜΠΟ». Ένα πρότυπο παραμύθι της αγαπημένης Έφης Παπαθεοδώρου(γνωστή ως «Θεοπούλα», της επιτυχημένης σειράς Παρά Πέντε), στο θέατρο ΕΛΥΖΕ. Δίνουμε την ευκαιρία σε 2 τυχερούς, να κερδίσουν απο μια διπλή πρόσκληση και να την ακούσουν-απολαύσουν, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, συμπληρώνοντας μόνο τα στοιχεία τους στην φόρμα συμμετοχής.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Μιχαλης Μαγκαναρης
Χαρίκλεια Κομποπούλου

 

divider

Στη φανταστική χώρα των παραμυθιών, ένα μικρόσωμο ορφανό αλλά και σκανταλιάρικο παιδάκι, ο Τσιτσιμπός, προστατεύει γεροντάκους & γριούλες από έναν αδίστακτο τοκογλύφο τον Χαλήλ, έχοντας στο πλευρό του το καλόκαρδο πνεύμα των παραμυθιών το Τζιν, ένα άσχημο αλλά πανέξυπνο πουλί την καρακάξα, αλλά και ένα μυστικό.. τη βοήθεια των μικρών & μεγάλων θεατών!
Τι κι αν τυχαίνει τα πράγματα στη ζωή να μη πηγαίνουν όπως τα θέλουμε; Εμείς δεν το βάζουμε κάτω! Δεν χάνουμε ούτε τη διάθεσή μας, ούτε το χαμόγελό μας.
Ευαισθησία, τρυφερότητα αλλά και.. σκανταλιές, φιγουράρουν μέσα από τη διαδραστική παράσταση για παιδιά «Ο ΤΣΙΤΣΙΜΠΟΣ», που έχει ως στόχο να μας διδάξει το αληθινό «ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ», μέσα από δυσκολίες, αδικίες αλλά και ξεκαρδιστικά γεγονότα.

Μία παράσταση για τα παιδιά που λατρεύουν τις σκανταλιές.
Ένα παραµύθι για τους μεγάλους που νοσταλγούν τις αταξίες.

Ένα έργο γεμάτο μουσική, ευφάνταστα σκηνικά και ευρηματικά κοστούμια που κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, προσφέροντας πολλές εκπλήξεις και γέλιο. Οι ηθοποιοί δημιουργούν με τις ερμηνείες τους, ένα σύμπαν, όπου η μαγεία της ζωής συναντά την μαγεία του θεάτρου.
Η «Magic Dream» δεν αγαπάει απλά τα παιδιά. Αγαπάει να τα βλέπει να χαίρονται, να χειροκροτούν, να απολαμβάνουν και να περνούν φανταστικά!!! Γι’ αυτό κι εμείς με την σειρά μας κάνουμε το θέατρο που ονειρευόμαστε.. κι ονειρευόμαστε έναν κόσμο όμορφο…

Συντελεστές:
Παίζουν οι ηθοποιοί: Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Παπαευθυμίου, Βίκυ Λύγγου, Φανή Παρλή, Δημήτρης Τσολάκης

Σκηνοθεσία: Ηλίας Παπακωνσταντίνου
Κείμενο: Έφη Παπαθεοδώρου
Μουσική: Απόστολος Μόσιος
Σκηνικά-Κοστούμια: Έμμα Αλφιέρη
Παραγωγή: MagicDream–Ηλίας Παπακωνσταντίνου

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στις 12.00

ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΥΖΕ
Διεύθυνση: Νυμφαίου 10-12, Ιλίσια
(στάση ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ)
Ιστοσελίδα: www.magicdream.gr

E-mail: info@magicdream.gr

Τηλέφωνο:  210-777.17.66

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr