Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τον Παναγιώτη Ωμέγα στο Black Box Methodia – Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Ο Παναγιώτης Ωμέγα ξεκινάει δυναμικά τις εμφανίσεις του, με πρώτο σταθμό την μουσική σκηνή του «Black Box Methodia» στον Βοτανικό, εγκαινιάζοντας έτσι την νέα καλλιτεχνική σεζόν και καλωσορίζοντας το Φθινόπωρο. 2 τυχεροί θα παρακολουθήσουν το live (διπλή πρόσκληση εισόδου, χωρίς ποτό), την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

 

divider

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, ο νεαρός τραγουδοποιός δίνει το ραντεβού του στον Βοτανικό, παρουσιάζοντας το νέο του τραγούδι σε στίχους και μουσική του ιδίου, με τίτλο «Σε έχω ξεχάσει», αλλά και τα δύο προηγούμενα τραγούδια του «Δεν είμαι εγώ για έρωτες» και «Αλήθεια».
Ο Παναγιώτης Ωμέγα πιστός στον καλό ήχο, στις εμπνευσμένες διασκευές και με μπάντα που απογειώνει την κάθε στιγμή, υπόσχεται να ξεσηκώσει τους φίλους του και να τραγουδήσουν μαζί, αγαπημένες διασκευές από την έντεχνη και ποπ σκηνή, «πειραγμένες» όσο πρέπει, ώστε να δημιουργηθεί μία ηλεκτρική ατμόσφαιρα από πλούσιους ήχους και ακούσματα.

Παίζουν οι μουσικοί :

Θωμάς Κυδωνιεύς – Τύμπανα
Χρίστος Πυρρής – Μπάσο
Νίκος Τόρης – Ηλεκτρική κιθάρα
Κωνσταντίνος Αλούπης – Πλήκτρα

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Γινάργυρος

Βιογραφικό Παναγιώτη Ωμέγα:
Ο Παναγιώτης Ωμέγα είναι ένας ανερχόμενος ερμηνευτής – τραγουδοποιός, από την Αθήνα, γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1992 και άρχισε να ασχολείται με την μουσική ως αυτοδίδακτος, από την ηλικία των δεκαοκτώ ετών.
Μέχρι σήμερα έχει ηχογραφήσει τρία προσωπικά single, στα οποία υπογράφει τη μουσική και τους στίχους: «Σε έχω ξεχάσει» (2018), «Αλήθεια» (2018), «Δεν είμαι εγώ για έρωτες» (2017).
Εμφανίζεται με το 5μελές μουσικό του σχήμα (Πλήκτρα, Τύμπανα, Μπάσο, ηλεκτρική κιθάρα και ακουστική κιθάρα που παίζει ο ίδιος), με φρέσκο ηλεκτρονικό ήχο και μοιράζεται τα τραγούδια του σε επιλεγμένες μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας, όπως στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Ρυθμός stage, Αρχιτεκτονική, Θέσις 7 κ.α.
Ο Παναγιώτης με την ζεστή, χαρακτηριστική φωνή του και την εκφραστική του σκηνική παρουσία ερμηνεύει, εκτός από τα δικά του τραγούδια, εμπνευσμένες και πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων μας τραγουδιών από την έντεχνη και pop σκηνή.

Δεν είμαι εγώ για έρωτες – Προσωπικό Single
https://www.youtube.com/watch?v=tkhHLx76ETs

Σε έχω ξεχάσει – Προσωπικό Single
https://www.youtube.com/watch?v=77bZrYVy-XQ

Τις νύχτες ντύνομαι παιδί – Live Cover
https://www.youtube.com/watch?v=b5XPQtyIr6Q

Αλήθεια – Προσωπικό Single
https://www.youtube.com/watch?v=QmqKFIbsnvo

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 στις  22.30
Black Box Methodia | Τηλ.: 210 3458605 – 693.4110600
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr