Kερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την Γεωργία Νταγάκη @ Σφίγγα – Παρασκευή 9 Mαρτίου

Η Γεωργία Νταγάκη παράλληλα με τη χειμερινή της περιοδεία και λίγο πριν από τις προγραμματισμένες της παραστάσεις στο εξωτερικό, επιστρέφει στην καρδιά της Αθήνας για τρείς μοναδικές εμφανίσεις, τις Παρασκευές του Μαρτίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα. 5 τυχεροί θα βρεθούν εκεί, τη Παρασκευή 9 Mαρτίου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής και θα ειδοποιηθούν στο email που δηλώσαν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Μαρια Συνανιωτου
Βασιλης Ψαρολόγος
Ελενη Βουρλιώτη
Σαββας Παπαδοπουλος

 

divider

Μετά από την πολύ επιτυχημένη χειμερινή της περιοδεία τόσο με τις sold out παραστάσεις της ανά την Ελλάδα όσο και με το αστείρευτο πάθος και την ενέργεια που τη χαρακτηρίζει επί σκηνής, επιστρέφει ξανά στην Αθήνα παρέα με τη μοναδική της μπάντα που… “ροκάρει” παραδοσιακά και όχι μόνο!

Μια καρδιά που “δε λέει να μάθει” κι όλο κάνει το “ίδιο λάθος” γίνεται “Σύννεφο” και μας ταξιδεύει σε νέα και παλιά, πάντα διασκευασμένα, τραγούδια με ροκ – παραδοσιακό ήχο που την χαρακτηρίζει αλλά παράλληλα που συγκινεί και ψυχαγωγεί βαθειά το κοινό, σε συνδυασμό πάντα με αυτό το πάθος, την ενέργεια αλλά και την αλήθεια που την χαρακτηρίζει σε κάθε της ερμηνεία σε κάθε της βήμα.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Παρασκευή 9 Mαρτίου 2018 στις 22.30

Μουσική σκηνή ΣΦΙΓΓΑ:
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής – Αθήνα
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr