Κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για τους Εισβολέας & The Tedd’s @TRES – Σάββατο 24 Μαρτίου

Το αγαπημένο παιδί της Hip-Hop σκηνής που γράφει εδώ και χρόνια τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο μουσικό μας στερέωμα έρχεται να ξεσηκώνει το κοινό όπως μόνο αυτός ξέρει, σε μια και μοναδική εμφάνιση στο TRES Athens το Σάββατο 24 Μαρτίου. Δίνουμε την ευκαιρία σε 1 τυχερό  να τον δει-ακούσει, κερδίζοντας μια διπλή πρόσκληση! Συμμετοχές στην φόρμα και θα ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε, αν είστε ο/η τυχερός/τυχερή της κλήρωσης.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

O NIKHTΗΣ

Σταύρος Μπούζης

 

divider

Στις συναυλίες του Εισβολέα θα ακούσει κανείς ένα μείγμα από ήχους και ρυθμούς γεμάτα από Hip-Hop μέχρι παραδοσιακά όργανα κι από Breakbeats μέχρι Funk, με αποτέλεσμα κανένας και ποτέ δεν μένει ανικανοποίητος!

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει μαζί με τους συνεργάτες του, Κωνσταντίνο Φόρτσα και Κωνσταντίνο Στέργιου, μια δεκαμελή μπάντα που λέγονται “Εισβολέας & Τhe Τedds”. Αυτήν την περίοδο ηχογραφούν τον δεύτερο δίσκο που θα έχει τίτλο “Φυλακές Ανηλίκων”.

Ο Παπανικολός Ηλίας κατά κόσμον “Εισβολέας” γεννήθηκε στην Καλαμάτα το ‘81 και μεγάλωσε στην Αθήνα, καταπιάστηκε με τον στίχο το ‘96 και με την σύνθεση το ‘99, είναι ένας αυτοδημιούργητος μουσικός καθώς έμαθε να παίζει όργανα, να γράφει μουσική και να συνθέτει μόνος του κατά κύριο λόγο Hip-Hop.

Η πρώτη δισκογραφική του κυκλοφορία έγινε το 2001 και από τότε έχει κυκλοφορήσει επίσημα ακόμα 8 δίσκους. Έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές και σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες από διάφορα είδη όπως οι Ιmam Βaildi, η Ματούλα Ζαμάνη, ο Guru (Gangstarr), η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Δημήτρης Πουλικάκος και άλλοι.

Hyperlinks

Official Facebook Event Page: https://www.facebook.com/events/303526246718536/

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σάββατο 24 Μαρτίου
Doors Open: 21:30
TRES
Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr

Υποβολή σχολίου