Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τον Ηλία Λιούγκο @ Galerie Δημιουργών – Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

 Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής Ηλίας Λιούγκος, ήταν μαθητής φίλος και βασικός ερμηνευτής του Μάνου Χατζιδάκι σε πολλούς δίσκους και σε αμέτρητες  συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και κοντά του διδάχτηκε την ερμηνεία και τη σύνθεση στο τραγούδι.τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν μια όμορφη βραδιά, λαμβάνοντας μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

OI NIKHTPIEΣ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΛΜΠΑΝΤΗ

divider

Με τη συνεργάτιδα των τελευταίων χρόνων  Δέσποινα Στεφανίδου  που τον συνοδεύει στο πιάνο και τραγουδάει, για ένα βράδυ στη  Galerie Δημιουργών θα παρουσιάσουν:

  1. A) Tραγούδια του Ηλία Λιούγκου από τον καινούργιο δίσκο με τίτλο «Ποιος» σε μουσική δική του και σε στίχους της Ζωής Παναγιωτοπούλου, καθώς και άλλα  απ’ την παλαιότερη δισκογραφία του συνθέτη.

Β) Τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι από όλες τις περιόδους, αλλά  και άλλων συνθετών, όπως των Μίκη Θεοδωράκη, Ορφέα Περίδη, Νίκου Ξυδάκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Παραδοσιακά από την Ήπειρο, την Κρήτη  και άλλα …..

Ενδεικτικά παραθέτουμε κάποιους τίτλους τραγουδιών:

Ήρθε βοριάς ήρθε νοτιάς, Μη σκέφτεσαι Γερμανικά, Αθανασία, Γιάννη μου το μαντήλι σου, Κεμάλ, Κωμοπόλεις, Ζανέτα, Τσάμικος, Δύσκολοι καιροί, Έτσι και περάσει ένας χρόνος, Περιμπανού, Γεννήθηκα για να πονώ, Δεροπολίτισα, Για την αγάπη λίγοι, Για πού το ‘βαλες καρδιά μου, Εντατική, Ποιος, Χάρτινο το φεγγαράκι Στην αρχή των τραγουδιών και……..

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Ώρα Προσέλευσης: 20:45
Ώρα έναρξης: 21:00
Ημέρα Παράστασης: Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Κηφισιά
www.galeriedimiourgon.gr
www.facebook.com/galeriedimiourgon
Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 6251732

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr