Kερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Miss Julia» – Σάββατο 13 Ιανουαρίου

Στο Θέατρο ΠΚ θα παρουσιαστεί από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και για 18 παραστάσεις, το αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας του Αύγουστου Στρίντμπεργκ «Miss Julia» σε μετάφραση Δήμητρας Ζακυνθηνού και σκηνοθεσία Εμμάνουελ Μανιού, με τους Έλενα Θωμοπούλου, Νικόλα Μακρή και Βαλίσια Βύζα. Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις, για το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, απλά συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΖΩΓΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΟΥΛΙΑ ΜΑΡΓΕΤΗ
ΚΕΛΛΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο Αύγουστος Στρίντμπεργκ μοιάζει να ξεπερνάει το έργο του. Είναι από εκείνες τις μεγαλοφυΐες που φαίνονται ασύντακτες, γιατί δε χωράνε σε κανένα πλαίσιο, σε κανένα σύστημα, σε καμιά καθιερωμένη μορφή. Η “Δεσποινίς Τζούλια” κατέχει μια θέση εντελώς ξεχωριστή στην παραγωγή του Στρίντμπεργκ. Με το δράμα του αυτό έκανε ένα αποφασιστικό και πολυσήμαντο βήμα. Ο ίδιος εκθέτει τη θεωρία του περί δράματος. Το κλασικό έργο του, πιο διαχρονικό από ποτέ, αναγεννιέται σε μία έπαυλη, στα υπόγεια του υπηρετικού προσωπικού, ανάμεσα σε έργα τέχνης και ρετρό μουσικές του 1950. Στην οικογενειακή έπαυλη, στην αγγλική εξοχή, η δεσποινίς Τζούλια φλερτάρει με τη φωτιά και προκαλεί τον υπηρέτη Ζαν σε ένα παιχνίδι ρόλων και αποκαλύψεων. Η

Τζούλια και ο Ζαν, καταδικασμένα διχασμένοι, ζουν την ιστορία τους με πάθος και ουτοπισμό γνωρίζοντας ότι το πρωινό φως θα φέρει την αλήθεια.
Η «ματιά» του Εμμάνουελ Μανιού, θα μας οδηγήσει να ανακαλύψουμε τη σκηνοθεσία μέσω ευφάνταστων λεπτομερειών με ρετρό μουσικές και αισθητική της δεκαετίας του 1950. Ένα επιτελείο νέων και δημιουργικών ατόμων συμβάλει στο να μας παρουσιάσουν πως η πάλη των τάξεων, η μάχη των φύλων, οι ακλόνητες ηθικές αξίες και ένας σκουριασμένος καθωσπρεπισμός, οδηγούν στη φωτιά…

Το σκηνικό της παράστασης, που έχει δημιουργήσει ο Εμμάνουελ Μανιός, κάθε βδομάδα θα είναι δυναμικό με φιλοξενία διαφορετικών συλλογών έργων- σύγχρονων Ελληνίδων ζωγράφων και την εικαστική επιμέλεια έχει η ζωγράφος Ιωάννα Καφίδα.

TRAILER: www.youtube.com/watch?v=bhL6AFeiHdo

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μετάφραση – Απόδοση: Δήμητρα Ζακυνθηνού
Σκηνοθεσία – Σκηνικά: Εμμάνουελ Μανιός
Φωτισμοί: Άγγελος Παπαδόπουλος
Κοστούμια: Τάνια Χριστοφοράτου, Βασιλική Μαυρίδη & Kathy Heyndels
Μουσική επιμέλεια: Cave Sonic Studio
Επιμελήτρια Εκθέσεων: Ιωάννα Καφίδα
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ευριπίδης Νιάκαρης

Την παραγωγή της παράστασης επιμελείται η AbyssΟn Productions και η Γεωργία Σαραντοπούλου.

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ:
Τζούλια: Έλενα Θωμοπούλου ( www.elenathomopoulou.gr, instagram: @elenathomopoulou), Ζαν: Νικόλας Μακρής (www.facebook.com/nikolas.makris.94, instagram: @nikolas._makris), Κριστίν: Βαλίσια Βύζα (www.facebook.com/valisia.vyza, instagram: @vvalisia)

SOCIAL MEDIA:
FB: www.facebook.com/missjuliaplay/, 
instagram: @missjuliaplay,
FB Event: https://goo.gl/NxVTMK

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, ώρα 21:30

Χώρος: Θέατρο ΠΚ
Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυώ 2, Νέος Κόσμος (Μετρό Νέου Κόσμου)
Τηλ.: 210 9011677
http://www.pktheater.gr/index.php

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr