Kερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την Λίνα Νικολακοπούλου @ Σφίγγα – Τετάρτη 24 Ιανουαρίου

Για δεύτερη χρονιά η Λίνα Νικολακοπούλου και οι συνεργάτες της θα δίνουν έναν ιδιαίτερο τόνο στη μουσική σκηνή Σφίγγα κάθε Τετάρτη βράδυ. Τετάρτη 24 Ιανουαρίου: Με τον Μανώλη Γλέζο. Σύμβολο ζωής. Ήρωα της Εθνικής Αντίστασης, πολιτικό, συγγραφέα και ποιητή. “Στα  Κυκλαδονήσια, η αίσθηση στο Φως” η ποιητική συλλογή δια χειρός Γλέζου… 5 τυχεροί θα  βρεθούν εκείσυμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής και θα ειδοποιηθούν στο email που δηλώσαν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

OI NIKHTEΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΖΑΝΑ
ΜΑΚΗΣ ΒΙΕΝΝΑΣ
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΜΑΣΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΟΥΚΑΣ
MAΡΙΑ ΤΣΙΛΙΒΗ

 

divider

Στο πρώτο μέρος θα γίνεται συζήτηση με πρόσωπα που έχουν λόγο να μιλούν και το κοινό λόγο να ακούει με προσοχή και ενδιαφέρον. Πρόσωπα αγαπητά από τον χώρο του θεάτρου, της ποίησης, των επιστημών, της λογοτεχνίας, που απαντούν στις ερωτήσεις της Λίνας Νικολακοπούλου και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Χρηστακάκη.

Στην συνέχεια το λόγο έχει η μουσική και το τραγούδι.

Το μουσικό σύνολο “ΚουΑRΤέτο” θα δίνει ισότιμα χρόνο και χώρο στη μαγεία της ορχηστρικής μουσικής αλλά και στη σπουδαιότητα των επιλεγμένων γι’ αυτές τις βραδιές τραγουδιών.

Τραγουδούν οι Γιάννης Παλαμίδας, Αργυρώ Καπαρού και Θοδωρής Βουτσικάκης.

Παίζουν οι μουσικοί Βασίλης Δρογκάρης (ακορντεόν), Βασιλική Μαζαράκη (βιολί), Κώστας Παπακωστόπουλος (κιθάρα) και Θανάσης Σοφράς (κοντραμπάσο). Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Βασίλης Δρογκάρης ενώ την επιμέλεια του οπτικού υλικού ο Πάνος Καραδήμας. Καλλιτεχνική διεύθυνση η Λίνα Νικολακοπούλου.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 στις 20.00

Μουσική σκηνή ΣΦΙΓΓΑ:
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής – Αθήνα
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr