Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Μονογαμία» @ Half Note Jazz Club – Τρίτη 16 Ιανουαρίου

Ο Χουάν και ο Φελίπε είναι αδέλφια. Ο Χουάν ζητά από τον αδερφό του να τον βοηθήσει σχετικά μ’ ένα πρόβλημα που τον βασανίζει. Η συνάντησή τους σε μια λέσχη θα συνοδευτεί από μυστικά, αποκαλύψεις, θεωρίες περί σχέσεων, ερωτικά προβλήματα, νοσταλγία και προβληματισμούς γύρω από τη…. μονογαμία.  2 τυχεροί θα μοιραστούν με τους 2 αδερφούς αυτή την συνάντηση,την Τρίτη 16 Ιανουαρίου,  κερδίζοντας απο μια διπλή πρόσκληση εισόδου  – συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

OI NIKHTEΣ

ΣΤEΛΙΟΣ ΛΥΓΙΔΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΑΜΠΕΛΗΣ

divider

Τι είναι η Μονογαμία; Αρετή; Διαστροφή; Πραγματικότητα;

Ο Χιλιανός συγγραφέας και ψυχίατρος Μάρκο Αντόνιο ντε λα Πάρα έχει γράψει με μεγάλη ακρίβεια ένα έργο για τα ερωτικά ένστικτα και τις ενοχές των αντρών, για όλα όσα θα ήθελαν οι γυναίκες να ξέρουν ότι σκέφτονται οι άντρες, για την αδελφική αγάπη και κυρίως για τον προβληματισμό κάθε ανθρώπου σχετικά με το πόσο… μονογαμικός είναι. Σε αυτό το σημείο, οι πρωταγωνιστές της παράστασης, θα ζητήσουν τη βοήθεια του κοινού! Και οι ερωτικές ιστορίες συνεχίζονται….

Η Ζωή Ξανθοπούλου, έχοντας σκηνοθετήσει και παίξει στο Μόναχο, τη Βαρκελώνη και το Εδιμβούργο και πριν τις επόμενες δουλειές της στο Λίβερπουλ και το Βερολίνο, δίνει ραντεβού στην Αθήνα για ένα χιλιανικό έργο. Πρόκειται για μια πολύ…. αντρική υπόθεση, γι΄ αυτό καλεί τον Λευτέρη Ζαμπετάκη και τον Μπάμπη Γαλιατσάτο. Ο πρώτος,  αφού πέρασε από “Το δαχτυλίδι της φωτιάς” και ήπιε ένα ποτήρι “Μπρούσκο”, αφήνει πίσω ΘΟΚ κι Εθνικό και λέει “Ζωή μου” έρχομαι! Ο δεύτερος, αφού σκηνοθέτησε και διασκεύασε 25 παραστάσεις, κι έπαιξε από τους “Αδελφούς Καραμάζοφ” στο θέατρο μέχρι τους “Durrells” στην τηλεόραση, απόφασισε ότι  είναι jazz τύπος κι ο χώρος του είναι το Half Note. Το ραντεβού αυτό έχει οριστεί στις 9/1, και για όλες τις Τρίτες του Ιανουαρίου.

Μετάφραση

Μαρία Χατζηεμμανουήλ

Σκηνοθεσία

Ζωή Ξανθοπούλου

Μουσική

Κωνσταντίνος Ευστρατίου

Φωτογραφίες

Δήμητρα Τριανταφύλλου

Τους ρόλους ερμηνεύουν ο Μπάμπης Γαλιατσάτος και ο Λευτέρης Ζαμπετάκης

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου, 19:00
HALF NOTE JAZZ CLUB (Τριβωνιανού 17, Μετς)
Πληροφορίες – Κρατήσεις – 210 9213310
www.halfnote.gr
www.viva.gr
Facebook
YouTube

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr