Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τους Anema e Core @ Galerie Δημιουργών – Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Μέσα από πρωτότυπες ενορχηστρώσεις και ιδιαίτερες ερμηνείες, οι Anema e Core ερμηνεύουν από καρδιάς ναπολιτάνικες καντσονέτες και ταραντέλες από την Κάτω Ιταλία, τραγούδια από την Ισπανία και ερωτικές μπαλάντες της μακραίωνης σεφαραδίτικης παράδοσης, γαλλικά τραγούδια, αλλά και φάδος και συγκινητικές σμυρνέικες και κυπριακές μελωδίες, καθώς και τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν μια όμορφη βραδιά, λαμβάνοντας μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

OI NIKHTEΣ

Eλενα Κρινη
Ειρηνη Νομικου

divider

 

Ακόμα, παρουσιάζοντας αργεντίνικα και βραζιλιάνικα τραγούδια, καθώς και μουσική των Άνδεων, στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Ένα άρωμα απ΄ τη γενναιόδωρη αγκαλιά της Μεσογείου που επί αιώνες συνεχίζει να φιλοξενεί και να αναπλάθει ένα πολύχρωμο μωσαϊκό αύρας και ήθους ζωής, συναντά τον μαγικό παλμό της Αργεντικής, της Βραζιλίας, της Κούβας και της Χιλής.

Το μουσικό σύνολο Anema e Core δημιουργήθηκε το 2010 με στόχο να παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα, αρχικά εμπνευσμένο, κατ΄αρχάς, από τις παραδόσεις των λαών της Μεσογείου. Στη συνέχεια αγκάλιασε τις μουσικές παραδόσεις των χωρών από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.  Τους Anema e Core αποτελούν η Ηλιάννα Αντωνίου (σοπράνο), η Βικτωρία Κυριακίδη (φλάουτο) ο Θεόδωρος Λυκουρόπουλο (βιολί), και ο Σάκης Νεγρίν (κιθάρα/ενορχηστρώσεις).

Οι Anema e Core μετρούν στο ενεργητικό τους πολλές εμφανίσεις σε χώρους και μουσικές σκηνές της Αθήνας, καθώς και της περιφέρειας: Μουσείο Μπενάκη, Art Bar Poems n’ Crimes – Εκδόσεις Γαβριηλίδης, Galerie Δημιουργών, Μουσική Σκηνή «Αυλαία», Θέατρο Χυτήριο, Πάρκο Μ. Θεοδωράκης Βριλησσίων (ΤΥΠΕΤ), Φεστιβάλ «Μουσική Εν Δυνάμει» Ταύρου, Αρχαιολογικός Χώρος Ιτς Καλέ Δήμου Ιωαννιτών κ.ά.)

Anema e Core

Ηλιάννα Αντωνίου, τραγούδι

Βικτωρία Κυριακίδη, φλάουτο

Θοδωρής Λυκουρόπουλος, βιολί

Σάκης Νεγρίν, κιθάρα / ενορχηστρώσεις

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Ώρα Προσέλευσης: 20:45
Ώρα έναρξης: 21:00
Ημέρα Παράστασης: Σάββατο  16  Δεκεμβρίου

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Κηφισιά
www.galeriedimiourgon.gr
www.facebook.com/galeriedimiourgon
Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 6251732

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr