Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Η κα Αστροφυσική και τα όνειρα των αστεριών» – Σάββατο 30 Δεκεμβρίου

«Η κα Αστροφυσική και τα όνειρα των αστεριών» γράφτηκε για να παρουσιαστεί μια διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα παράσταση γνώσης για την επιστήμη της Αστρονομίας και της Αστροφυσικής για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους. Δηλώνετε συμμετοχή για να παρακολουθήσετε την πρεμιέρα, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου , συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΖΑΓΚΑ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΗ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΛΟΥΜΠΗ

divider

Μια ευφάνταστη παράσταση που θα δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή να εμπλακεί με τη θεατρική δράση προσφέροντας του τη γνώση και την διάθεση για την αναζήτηση των θετικών επιστημών αλλά και της φιλοσοφίας διευρύνοντας τον ορίζοντα της γνώσης του μαθητή μέσω διαφόρων εννοιών της επιστήμης παραστατικά δοσμένες αλλά και μέσω προβολής εικόνων από το σύμπαν για την κατανόηση του ηλιακού μας συστήματος και του πλανήτη μας.

Η θεατρική παράσταση «Η κα Αστροφυσική και τα όνειρα των αστεριών» έχει ως στόχο να χαρίσει γνώση στα παιδιά μέσα από την συναρπαστική επιστήμη της Αστρονομίας. Μια γνωριμία πολύ χρήσιμη για τα πρώτα βήματα των παιδιών στον κόσμο της γνώσης και της επιστήμης. Η παρακολούθηση αυτής της παράστασης θα βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν πολύτιμες ικανότητες, όπως την παρατηρητικότητα, αλλά και την κατανόηση των παρατηρήσεων καθώς να παρακολουθήσει και να μελετήσει με μεγαλύτερο ενδιαφέρον τη Γεωγραφία, τη Φυσιογνωσία, τα Μαθηματικά, τη Φυσική και τη Χημεία, καθώς και άλλα σχετικά μαθήματα.

Άλλωστε η σύγχρονη Παιδαγωγική και Παιδοψυχολογία έφτασαν από καιρό στο συμπέρασμα πως οι δυνατότητες νοητικής καταγραφής του παιδιού είναι μεγαλύτερες απ’ ό,τι νομίζαμε πριν. Οι επιστήμονες διαθέτουν σήμερα μια στερεή βάση για να μας διαβεβαιώσουν ότι στα παιδιά Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μπορεί να αναπτυχθεί όχι μόνο η εποπτική, αλλά, ως ένα βαθμό, και η αφηρημένη σκέψη, τις περισσότερες φορές με μεγαλύτερη ευκολία από ότι στους μεγαλύτερους.

Ίσως αναρωτηθείτε μήπως το παρόν πόνημα μου θα είναι κατανοητό στα παιδιά της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης;

Ελπίζουμε πως ναι γιατί μέσα από την μαγική Τέχνη του Θεάτρου θα φροντίσουμε τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου να περάσουμε τις έννοιες της Αστρονομίας με τρόπο ευχάριστο, λαμπερό και διασκεδαστικό με υπέροχη μουσική, σκηνικά, κοστούμια, animation, special effects κλπ.

Αλεξία Πετροπούλου
Ηθοποιός-Σκηνοθέτης-Θεατρική Συγγραφέας
Alexia.petropoulou@gmail.com

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κείμενο- Σκηνοθεσία Αλεξία Πετροπούλου
Βοηθός Σκηνοθέτη- Δώρα Βογιατζή

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί

Εύα Ντελιδάκη -στο ρόλο της κας Αστροφυσικής
Δώρα Βογιατζή -στο ρόλο της ρομποτίνας Τζέντυ
Αλέξανδρος Ζαχαρέας -στο ρόλο του Εξολοθρευτή
Αλεξία Πετροπούλου -στο ρόλο της Ξεναγού του διαστήματος

Στιχοι -Μουσική Τζίννυ Γιαννοπούλου
Χορογραφίες: Danzarte Σχολή Χορού
Βοηθός Σκηνοθέτη- Δώρα Βογιατζή
Εικαστικός- Νανά Παπαδοπούλου
Σκηνογραφία- Special Effects -Alexandros Loggos
Κοστούμια- Αλεξία Πετροπούλου, Εύα Ντελιδάκη
Μουσική Επεξεργασία- STUDIO Dimitris Keramidakis
Animation –aella
Video Art- Peter Quarantic
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ- Bvoudas
Δημόσιες Σχέσεις- Σταυρούλα Μπαρμπαγεωργοπούλου
Εκτυπώσεις- Print Easy
Εκδόσεις – Σ.Ι.ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017, 15:00
Studio new star art cinema 
Σταυροπούλου 33 & Σπαρτής, Πλ. Αμερικής
Τηλ. Πληροφοριών : 2108640054 – 6971854732

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr

Υποβολή σχολίου