Κερδίστε ένα μενού για 2 άτομα για το Χριστουγεννιάτικο & ένα μενού για 2 άτομα, για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν στο Veniero Bar Restaurant

Σε έναν πολυχώρο με άποψη, αισθητική και γευστικές προτάσεις για όλες τις στιγμές, το bar εστιατόριο Veniero, στην πλατεία Κεφαλαρίου, δίνουμε την ευκαιρία σε δύο μεγάλους τυχερούς που θα κληρωθούν στις 10/12, λίγο μετά τις 19:00, να κερδίσουν α) ένα μενού (χωρίς ποτά) για 2 για το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν & β) ένα μενού (χωρίς ποτά) για 2 για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν. Το ευχάριστο όμως είναι ότι σε αυτό το διαγωνισμό δε θα υπάρχουν χαμένοι! Δηλαδή και αυτοί που δεν θα κερδίσουν κάποιο από τα δώρα του διαγωνισμού θα κερδίσουν κάτι διαφορετικό, εφόσον το επιθυμούν. Λεπτομέρειες για όλη τη διαδικασία, ακολουθούν!  

divider

(Παρακαλείσθε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού. Με τη συμμετοχή σας λαμβάνετε γνώση ότι το email σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το εστιατόριο για ενημερωτικούς λόγους.)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ (ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ SHARE, ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)

ΝΙΚΗΤΡΙΑ > ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

[contestfriend contest=”24812″]

 

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ (ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ SHARE, ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)

ΝΙΚΗΤΗΣ > ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΑΝΔΡΗΣ

[contestfriend contest=”24813″]

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

1. ΕΝΑΣ (1) ΤΥΧΕΡΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ 2 ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ (ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΔΩΡΟΥ: 24/12/2017). Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ EMAIL ΜΕ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ VOUCHER ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΣΕ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ.

Το δώρο αφορά σε ό,τι περιλαμβάνει η πρόταση του Veniero για το μενού του Χριστουγεννιάτικου Ρεβεγιόν! Οτιδήποτε επιπλέον παραγγείλει ο νικητής του διαγωνισμού θα καταβάλλεται ακέραια στο εστιατόριο.

2. ΕΝΑΣ (1) ΤΥΧΕΡΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ 2 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ (ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΔΩΡΟΥ: 31/12/2017). Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ EMAIL ΜΕ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ VOUCHER ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΣΕ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ.

Το δώρο αφορά σε ό,τι περιλαμβάνει η πρόταση του Veniero για το μενού του Πρωτοχρονιάτικου Ρεβεγιόν! Οτιδήποτε επιπλέον παραγγείλει ο νικητής του διαγωνισμού θα καταβάλλεται ακέραια στο εστιατόριο.

3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ VOUCHER ΓΙΑ ΕΝΑ (1) ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 47 ΕΥΡΩ, ΜΟΝΟ ΜΕ 23 ΕΥΡΩ (ΕΚΠΤΩΣΗ 51%), ΣΤΟ VENIERO BAR RESTAURANT ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1) ΨΩΜΙ ΜΕ ΝΤΙΠ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ,
2) 1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ,
3) 1 ΟΡΕΚΤΙΚΟ (ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ),
4) 1 ΣΑΛΑΤΑ (ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ),
5) 2 ΚΥΡΙΩΣ (ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ BURGERS),
6) 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΡΑΣΙ Ή 2 ΜΠΥΡΕΣ Ή 2 ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ6/1/2018-28/2/2018

Στην προσφορά δε γίνονται αλλαγές ως προς τη δομή του μενού και δεν συμπεριλαμβάνονται τα γλυκά. Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με τον οικονομικότερο συνδυασμό του εστιατορίου. Συνεπώς, εάν ο πελάτης επιλέξει πιο ακριβές επιλογές από τις επιμέρους κατηγορίες και ο συνδυασμός του μενού ξεπεράσει τα 47 ευρώ η διαφορά καταβάλλεται ακέραια απευθείας στο εστιατόριο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ VENIERO BAR RESTAURANT

To Veniero Kefalari Bar Restaurant βρίσκεται στην οδό Δηληγιάννη 56 στην πλατεία Κεφαλαρίου σε έναν χώρο μοντέρνας αισθητικής. Αποτελεί το απόλυτο meeting point με θέα στην πιο ζωντανή πλατεία των βορείων προαστείων.

Σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, δημιουργούμε πιάτα Μεσογειακής κουζίνας με άποψη, γεμάτα, λαχταριστά και ιδιαίτερα.

Αρωματικοί καφέδες, δροσερά cocktails, snacks, χειροποίητες πίτσες, φρέσκες σαλάτες και κυρίως πιάτα, συνθέτουν τη γευστική παλέτα του Veniero για την απόλυτη ευχαρίστηση.

Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα και τη γεύση, δημιουργώντας μοναδικά πιάτα για υγιεινό και πάνω απ’ όλα γευστικό γεύμα.

Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει κοινωνικές αλλά και επαγγελματικές εκδηλώσεις και υπόσχεται ένα άψογο αποτέλεσμα για κάθε τύπο κοινωνικής εκδήλωσης. Αποτελεί τον ιδανικό χώρο για ένα ρομαντικό δείπνο, για μια έξοδο με την παρέα ή για συνάντηση με τους συνεργάτες. Κάθε εβδομάδα διοργανώνονται Live events με μεγάλη επιτυχία.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Πού: Veniero Bar Restaurant
Δ/νση/τηλ.: Θεοδώρου Δηληγιάννη 56, 14562, Κηφισιά – Κεφαλάρι, 2102723110
Πότε:
24/12/2017, σε συνεννόηση με το εστιατόριο > για τον μεγάλο τυχερό 
31/12/2017, σε συνεννόηση με το εστιατόριο > για τον μεγάλο τυχερό 
6/1/2018-28/2/2018 > για όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού, δικαιούχους της έκπτωσης 51% (ως αναλύεται ανωτέρω)
Web: http://www.veniero.gr
Facebook page: www.facebook.com/venierokefalari

ΜΕΝΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ + ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr

4 thoughts on “Κερδίστε ένα μενού για 2 άτομα για το Χριστουγεννιάτικο & ένα μενού για 2 άτομα, για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν στο Veniero Bar Restaurant

    1. ΠΕΠΗ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ

      ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΜΠΑΡ ΥΨΗΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ !!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!

Υποβολή σχολίου