Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση ‘Ο Βασιλιάς Μίδας’ στις 4/11

Μια παράσταση εκπαιδευτικού χαρακτήρα που συνδυάζει τον μαγευτικό κόσμο του χορού και του θεάτρου και ισορροπεί ανάμεσα στο γέλιο και το συναίσθημα. Μια παράσταση ξεχωριστή, που ζωντανεύει διαφορετικά την κάθε στιγμή και κάθε φορά η κατάληξή της είναι και μια καινούρια έκπληξη! 2 τυχεροί μικροί μας φίλοι θα περάσουν ένα όμορφο σαββατιάτικο μεσημέρι, λαμβάνοντας μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, την προηγούμενη ημέρα της παράστασης.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΝΔΡΕΟΥ
ΧΑΡΗΣ ΒΑΣΣΑΛΑΣ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη στα ομώνυμα παραμύθια ”Ο Βασιλιάς Μίδας και το χρυσό άγγιγμα” και ”Ο Μίδας και τα γαϊδουρινά αυτιά” που περιλαμβάνονταν στο ανθολόγιο λογοτεχνικών κειμένων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Είναι μια διαδραστική παράσταση μετα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του έργου, προσφέροντας το δικό τους λιθαράκι στην εξέλιξή της. Ένας συνδυασμός των δύο παραμυθιών που δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να προβληματιστούν, να γελάσουν, να συγκινηθούν και πάνω απ’ όλα να επιλέξουν τα ίδια, το τέλος της ιστορίας!

Συντελεστές
Σκηνοθεσία – επιμέλεια παραγωγής : Lotusland (Βασιλική Συρανίδου, Μπαγεώργος Ηλίας)
Σκηνικά-Κοστούμια : Francesco Infante
Σκηνογραφία: Δαμιανός Χυτήρης
Σχεδιασμός  Αφίσας: Γιαννακού Δάφνη (DaphneGn)
Ηθοποιοί: Ιωσηφίδου Κίρκη, Τζίκα Ιωάννα, Τσιομίδης Κωνσταντίνος
Παραγωγή: lotusland – Olviotheater

Λίγα λόγια για την ομάδα LOTUSLAND
Η νεοσύστατη ομάδα LOTUSLAND δραστηριοποιείται στον χώρο του θεάτρου τον τελευταίο χρόνο έχοντας κάνει το πρώτο της βήμα σε συνεργασία με τους Dirty Granny Tales. Ιδρυτές της ομάδας είναι ο Ηλίας Μπαγεώργος και η Suki (Βασιλική Συρανίδου) οι οποίοι συνεργάζονται και δημιουργούν ένα δικό τους πρωτοποριακό θεατρικό σύμπαν στα πλαίσια του μαγικού ρεαλισμού και δουλεύουν τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα με βάση την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη συνδυάζοντας κάθε μορφή τέχνης. Έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες του δρόμου, χορευτές, ακροβάτες , ηθοποιούς, τραγουδιστές και performers.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 16:00
Θέατρο Olvio (Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός)
Τηλέφωνο 21 0341 4118

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr