Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση αναλογίου «PRIVATOPIA» @ Θέατρο Τέχνης στις 20/09 (Οι νικητές)

Το ANALOGIO FESTIVAL, μέλος του οργανισμού EFA/EFFE (European Festivals Association/ Europe for Festivals- Festivals for Europe), επιστρέφει στο Θέατρο Τέχνης, στη σκηνή της οδού Φρυνίχου 14 στην Πλάκα, από τις 16 έως και τις 24 Σεπτεμβρίου 2017. Πιστό στο ραντεβού του με το θεατρόφιλο κοινό, παρουσιάζει ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα δίνοντας έμφαση στη νέα καλλιτεχνική δημιουργία, με στόχο πάντα την ανάδειξη της ελληνικής δραματουργίας, του θεατρικού λόγου, της θεατρικής γραφής και της νεότερης πολιτιστικής δημιουργίας. 2 τυχεροί θα παρακολουθήσουν το έργο «PRIVATOPIA» της Μαρίας Ευσταθιάδη, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, κερδίζοντας ο καθένας, απο μια διπλή πρόσκληση.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Νεκταριος Κουνενιδακης
Γεωργία Σόφη

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Μια «Κοινότητα Ελεγχόμενης Πρόσβασης», όπου απαγορεύεται η είσοδος σε κάθε είδους παρείσακτο. Συνέλευση της Διοικούσας Επιτροπής για την επίλυση ενός μείζονος προβλήματος: τι μέτρα πρέπει να ληφθούν εναντίον της μαύρης γάτας που παρεισέφρησε στο άβατον χωρίς να γίνει αντιληπτή από φρουρούς και κάμερες; Μια τηλεοπτική εκπομπή, όπου εξαίρεται η δημιουργία «Κοινοτήτων Ελεγχόμενης Πρόσβασης», παρά τις όποιες επιστημονικές αντιρρήσεις. Οι «εκτός των τειχών», που γίνονται ορατοί χάρη στις αφηγήσεις ενός φετιχιστή Εμπόρου ύπνου και ενός Ανθρώπου που περπατάει, και οι οποίοι κάποια στιγμή θα θελήσουν να ταράξουν τα νερά…

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Δαμιανός Κωνσταντινίδης | Ερμηνεύουν: Ελισσαίος Βλάχος, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Έλλη Μερκούρη, Σύνθια Μπατσή, Νίκος Παντελίδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Δέσποινα Σαραφείδου, Στεργιάνα Τζέγκα.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΑΝΑΛΟΓΙΟ 2017»

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Σίσσυ Παπαθανασίου
Φωτογραφίες: Frank James Johnson
Outdoor Activities: Geert Vermeire / the milena principle
Διεύθυνση παραγωγής: Δέσποινα Ερρίκου
Οργανωτική υποστήριξη: Κυβέλη Δραγούμη, Ανέστης Κόττας, Ελένη Μητσάκου
Φωτισμοί: Ζωή Μολυβδά – Φαμέλη
Σχεδιασμός έντυπου & ηλεκτρονικού υλικού: A4Artdesign
Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοχώρου: media42.eu
Υποστήριξη παραγωγής: Καλλιτεχνική Εταιρία Μεταμόρφωση

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017
Θέατρο Τέχνης – Σκηνή Φρυνίχου, Φρυνίχου 14, Πλάκα, τηλ. 210 32 22 464 / Μετρό, Σταθμός Ακρόπολη.
Ώρα έναρξης 19:00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr