Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση αναλογίου «Φύκι στο βυθό» @ Θέατρο Τέχνης στις 19/09 (Oι νικητές)

Το ANALOGIO FESTIVAL, μέλος του οργανισμού EFA/EFFE (European Festivals Association/ Europe for Festivals- Festivals for Europe), επιστρέφει στο Θέατρο Τέχνης, στη σκηνή της οδού Φρυνίχου 14 στην Πλάκα, από τις 16 έως και τις 24 Σεπτεμβρίου 2017. Πιστό στο ραντεβού του με το θεατρόφιλο κοινό, παρουσιάζει ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα δίνοντας έμφαση στη νέα καλλιτεχνική δημιουργία, με στόχο πάντα την ανάδειξη της ελληνικής δραματουργίας, του θεατρικού λόγου, της θεατρικής γραφής και της νεότερης πολιτιστικής δημιουργίας. 2 τυχεροί θα παρακολουθήσουν το έργο της Πένυς Φυλακτάκη «Φύκι στο βυθό», την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, κερδίζοντας ο καθένας, απο μια διπλή πρόσκληση.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

OI NIKHTEΣ

Λουκάς Κωνσταντινίδης
Ευσταθια Σπαγκακου

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

86.400. Αυτά αφήνει στη διαθήκη του υπό έναν όρο: θα τα κερδίσει όποιο από τα δυο παιδιά του τα επενδύσει καλύτερα μέσα σε μια μέρα. Δύσκολο. Ακόμα δυσκολότερο ότι τα δυο αδέρφια πρέπει να ξανασυναντηθούν μετά από 22 χρόνια. Να ξαναμπούν στο πατρικό σπίτι, το σπίτι της παραλίας με τα φύκια. Να ζυγίσουν κάθε στιγμή στο αποθεματικό της ζωής τους. Και όλα αυτά μέσα στην αγωνία ότι ο χρόνος είναι χρήμα –ή μήπως το αντίστροφο;

Σκηνοθεσία: Κων/νος Μάρκελλος| Βοηθός Σκηνοθέτη: Ελένη Στεργίου| Επιμέλεια Κοστουμιών: Μαρία Καραθάνου | Μουσική: Αντώνης Παπακωνσταντίνου | Ερμηνεύουν: Κώστας Καζανάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Γιώργος Σαββίδης. Στον ρόλο του Συμβολαιογράφου ακούγεται η φωνή του Ηλία Ζερβού.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΑΝΑΛΟΓΙΟ 2017»

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Σίσσυ Παπαθανασίου
Φωτογραφίες: Frank James Johnson
Outdoor Activities: Geert Vermeire / the milena principle
Διεύθυνση παραγωγής: Δέσποινα Ερρίκου
Οργανωτική υποστήριξη: Κυβέλη Δραγούμη, Ανέστης Κόττας, Ελένη Μητσάκου
Φωτισμοί: Ζωή Μολυβδά – Φαμέλη
Σχεδιασμός έντυπου & ηλεκτρονικού υλικού: A4Artdesign
Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοχώρου: media42.eu
Υποστήριξη παραγωγής: Καλλιτεχνική Εταιρία Μεταμόρφωση

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017
Θέατρο Τέχνης – Σκηνή Φρυνίχου, Φρυνίχου 14, Πλάκα, τηλ. 210 32 22 464 / Μετρό, Σταθμός Ακρόπολη.
Ώρα έναρξης 19:00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr

2 thoughts on “Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση αναλογίου «Φύκι στο βυθό» @ Θέατρο Τέχνης στις 19/09 (Oι νικητές)

Υποβολή σχολίου