Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τoν Μπάμπη Τσέρτο @ Ρυθμός Stage στις 12/05 (Οι νικητές)

Ο Μπάμπης Τσέρτος ανεβαίνει στη σκηνή του Ρυθμός Stage για τρεις μοναδικές παραστάσεις σ’ ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα τραγούδια του Ελληνικού τραγουδιού, ένα πρόγραμμα “ Εφ΄όλης της ύλης ”.Με κορμό το ρεμπέτικο, ταξιδεύουμε από την προϊστορία του, μέχρι και την σημερινή εκδοχή του Λαϊκού Αστικού Τραγουδιού. Παραδοσιακά, Σμυρνέικα, Ρεμπέτικα, Ρετρό, έντεχνα λαϊκά, νεώτερα Τραγούδια. 2 τυχεροί θα ζήσουν από κοντά αυτή την εμπειρία, την Παρασκευή 12 Μαιου.
Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΕΓΓΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ

 

divider
Συνοδοιπόροι σ΄ αυτές τις Βραδιές η Ειρήνη Τουμπάκη με την υπέροχη φωνή της, ο Κυριάκος Γκουβέντας κορυφαίος βιολιστής , ο Κώστας Ζαριδάκης στο μπουζούκι και στο τραγούδι, ο Κώστας Τσεκούρας στην κιθάρα και το ούτι και ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο και στο ακορντεόν, καθώς και στις ενορχηστρώσεις και την επιμέλεια της ορχήστρας.

Την Παρασκευή 28 Απριλίου, 5 και 12 Μαΐου θα ακουστούν τραγούδια από τις τελευταίες δισκογραφικές δουλειές του Μπάμπη Τσέρτου με τον Ανδρέα Κατσιγιάννη «Της καρδιάς τα πάθη» και της Ειρήνης Τουμπάκη με τον Βαγγέλη Μαχαίρα « Της ζωής μου η γραμμή»

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ
Παρασκευή 12 Μαίου 2017
Ώρα έναρξης: 22.30

Ρυθμός Stage
Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ: 210 975 0060
E-mail: info@rythmostage.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr

One thought on “Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τoν Μπάμπη Τσέρτο @ Ρυθμός Stage στις 12/05 (Οι νικητές)

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ

    ευχαριστουμε πολυ ειστε οι καλυτεροι

Τα σχόλια είναι κλειστά.