Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Άμλετ Vs Τέλμα” στις 03/05 (Οι νικητές)

Το σημαντικότερο ίσως από τα έργα του μεγάλου συγγραφέα William Shakespeare  παρουσιαζεται στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Διέλευσις» από την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.3 τυχεροί θα κερδίσουν απο μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση,  της Τετάρτης 3 Μαίου συμπληρώνοντας, μόνο τα στοιχεία τους στην φόρμα συμμετοχής.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΑΛΑΤΙΑΝΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΒΡΟΤΣΟΥ
ΖΩΗ ΣΚΑΜΝΑΚΗ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης του έργου αναδεικνύει το εσωτερικό του περιεχόμενο και τους βαθύτερους συμβολισμούς του.
Ο Άμλετ (ο αναγραμματισμός του είναι τέλμα), πάντα επίκαιρο έργο, είναι αυτός που τολμά να τα βάλει με το κατεστημένο, τόσο εντός του ιδίου όσο και εντός της κοινωνίας, προκειμένου να ακολουθήσει μία πορεία κατάκτησης της ελευθερίας του.
Η υπόθεση του έργου είναι μία αλληγορία του υπαρξιακού αδιεξόδου αλλά και των πιθανών λύσεων και επιλογών που μπορεί να οδηγήσουν στην έξοδο από αυτό.
Με έναν μινιμαλιστικό και πρωτότυπο τρόπο παρουσίασης, που όμως δεν θίγει την αρτιότητα της μυθοπλασίας και την συνέπεια του συγγραφικού λόγου, ο θεατής μπορεί να επικεντρωθεί στην ουσία του μύθου, χωρίς να αποσπάται από αυτήν από εξωτερικούς παράγοντες ή στοιχεία που απομακρύνουν από το βασικό νοηματικό του άξονα.
Με τη βοήθεια του Άγγλου σαιξπηρολόγου Martin Lings και τις καίριες παρεμβάσεις του, το έργο εκτυλίσσεται σε μία παραλληλότητα παρουσίασής του και συγχρόνως ερμηνείας των βασικών αρχετύπων του μύθου.

Δραματουργική επεξεργασία, σκηνοθεσία: Χρυσάνθη Κορνηλίου
Φωτισμός: Πάνος Γκόλφης
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Μπόγρης
Κωνσταντίνος Συράκης
Μαρία Μαλούχου
Αυγή Φαρόγιαννη
Μάρκος Ζωίδης

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τετάρτης 3 Μαίου  στις 19.30

Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις
Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη
τηλ: 210-8613739
dieleusis@gmail.com, www.dieleusis.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr

Υποβολή σχολίου