Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση «Τραγούδια της Μεσογείου και της Λ. Αμερικής» στις 29/04 στη Galerie Δημιουργών (Οι νικήτριες)

«Τραγούδια της Μεσογείου και της Λ. Αμερικής» θα παρουσιαστούν το Σάββατο 29/04 στη Galerie Δημιουργών και 2 τυχεροί θα λάβουν από μία διπλή πρόσκληση – δηλώσεις συμμετοχής στη φόρμα.Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ

Αντιγονη Ζαφειρουλη
Ολυμπία Λενετη

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

«Τραγούδια της Μεσογείου και της Λ. Αμερικής»

Ηλιάννα Αντωνίου: τραγούδι
Βικτωρία Κυριακίδη: φλάουτο
Θοδωρής Λυκουρόπουλος: βιολί
Σάκης Νεγρίν: κιθάρα / ενορχηστρώσεις

Μέσα από πρωτότυπες ενορχηστρώσεις και ιδιαίτερες ερμηνείες, οι Anema e Core ερμηνεύουν από καρδιάς ναπολιτάνικες καντσονέτες και ταραντέλες από την Κάτω Ιταλία, τραγούδια από την Ισπανία και ερωτικές μπαλάντες της μακραίωνης σεφαραδίτικης παράδοσης, γαλλικά τραγούδια, αλλά και φάδος και συγκινητικές σμυρνέικες και κυπριακές μελωδίες, καθώς και τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου. Ακόμα, παρουσιάζοντας αργεντίνικα και βραζιλιάνικα τραγούδια, καθώς και μουσική των Άνδεων.

Ένα άρωμα απ΄ τη γενναιόδωρη αγκαλιά της Μεσογείου που επί αιώνες συνεχίζει να φιλοξενεί και να αναπλάθει ένα πολύχρωμο μωσαϊκό αύρας και ήθους ζωής, συναντά τον μαγικό παλμό της Αργεντικής, της Βραζιλίας, της Κούβας και της Χιλής.

Το μουσικό σύνολο Anema e Core δημιουργήθηκε το 2010 με στόχο να παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα, αρχικά εμπνευσμένο από τις παραδόσεις των λαών της Μεσογείου. Στη συνέχεια αγκάλιασε τις μουσικές παραδόσεις των χωρών από την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Τους Anema e Core αποτελούν η Ηλιάννα Αντωνίου (τραγούδι), η Βικτωρία Κυριακίδη (φλάουτο) ο Θεόδωρος Λυκουρόπουλο (βιολί), και ο Σάκης Νεγρίν (κιθάρα/ενορχηστρώσεις).

Οι Anema e Core μετρούν στο ενεργητικό τους πολλές εμφανίσεις σε χώρους και μουσικές σκηνές της Αθήνας, καθώς και της περιφέρειας: Μουσείο Μπενάκη, Art Bar Poems n’ Crimes – Εκδόσεις Γαβριηλίδης, Μουσική Σκηνή «Αυλαία», Θέατρο Χυτήριο, Πάρκο Μ. Θεοδωράκης Βριλησσίων (ΤΥΠΕΤ), Φεστιβάλ «Μουσική Εν Δυνάμει» Ταύρου, Αρχαιολογικός Χώρος Ιτς Καλέ Δήμου Ιωαννιτών κ.ά.)

Σημ. Το όνομα του συνόλου προέρχεται από την ομώνυμη ναπολιτάνικη καντσονέτα “Anema e Core” (με την ψυχή και την καρδιά).

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Ώρα Προσέλευσης :20:45
Ώρα έναρξης: 21.00
Ημέρα Παράστασης : Σάββατο 29 Aπριλίου

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Κηφισιά
www.galeriedimiourgon.gr
www.facebook.com/galeriedimiourgon
Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 6251732

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr