Κερδίστε 9 (3+3+3) διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Tres» στις 9, 10 & 11/03 (Oι νικητές)

Οι θεατρικές σκηνές και η Square theatre company παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Νο 1 Ισπανική κωμωδία Tres του Juan Carlos Rubio σε σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά.
Το βραβευμένο έργο που έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς σε όποια χώρα του κόσμου και αν ανέβηκε, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μετάφραση Δημήτρη Ψαρρά.9 τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση το τρΙήμερο 9-10-11 Mαρτίου, δηλώνοντας τα στοιχεία τους στην φόρμα συμμετοχής της προτιμήσής τους!

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ

Μιχάλης Πενής
Ευμορφια Χανικογλου
Ιωαννα Γκεκα

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΥΡΙΔΗ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΑΠΑΡΑ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΖΩΓΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΡΟΣΟΥ

 

divider

Υπόθεση
Τρεις καρδιακές φίλες από το σχολείο, που μόλις μπήκαν στα 40, η Ροθίο (Γεωργία Σιακαβάρα), η Νούρια (Ιωάννα Σταυροπούλου) και η Άντζελα (Δάφνη Μανούσου), βρίσκονται μετά από είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια, σ’ ένα reunion με απρόβλεπτη εξέλιξη.
Μόνες και όχι τόσο ευτυχισμένες στην προσωπική τους ζωή, συνειδητοποιούν μέσα από την επανασύνδεσή τους πως οι φίλοι είναι η οικογένεια που εμείς επιλέγουμε.
Χωρίς να ‘χουν χρόνο για άλλο δράμα, αποφασίζουν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πραγματοποιήσουν τ’ όνειρό τους : Να γίνουν και οι τρεις μητέρες , πριν να είναι πολύ αργά!
Επειδή όμως ο ιδανικός σύντροφος και πατέρας δεν έχει βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια, αποφασίζουν να βρουν οι ίδιες τον τέλειο άντρα και να τον πείσουν να τους χαρίσει μερικά… σπερματοζωάρια!
Η αναζήτηση ξεκινά και o τέλειος άντρας εντοπίζεται. Όμορφος, ψηλός, μελαχρινός, έξυπνος, ο Κάρλος (Αντώνης Βλοντάκης) έχει τον ιδανικό γενετικό συνδυασμό. Το μόνο που μένει είναι να μπορέσουν να τον πείσουν να τους δώσει τα σπερματοζωάρια του, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, ώστε να μείνουν έγκυες και οι τρεις και να μεγαλώσουν τα παιδιά οι τρεις τους σαν αδερφάκια!

Το έργο
Ο Juan Carlos Rubio βρίσκεται μέσα στον κατάλογο με τους δέκα πιο πολυανεβασμένους συγγραφείς του διεθνούς σύγχρονου θεάτρου στις ισπανικές σκηνές, σύμφωνα με τo Ισπανικό Δίκτυο Θεάτρων (Red Española de Teatros)
Το Tres ανέβηκε για πρώτη φορά στο Σαντιάγο της Χιλής στις 21 Μαρτίου του 2005, κι από τότε έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία: έχει μεταφραστεί σε επτά γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, βασκικά, πολωνικά, πορτογαλικά και ελληνικά) κι έχει παρασταθεί, εκτός από την Ισπανία, στο Πουέρτο Ρίκο, τις ΗΠΑ, την Κόστα Ρίκα, τη Βενεζουέλα, την Αργεντινή και την Ιταλία.
Αυτή την εποχή, το “Tres” παίζεται στην Ισπανία και την Αργεντινή, ενώ για τη σεζόν 2016-2017, έχουν προγραμματιστεί παραγωγές του έργου, εκτός από την Ελλάδα, στη Βραζιλία, την Κολομβία και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Πρωταγωνιστούν
Ιωάννα Σταυροπούλου
Δάφνη Μανούσου
Γεωργία Σιακαβάρα
φιλική συμμετοχή
ο Αντώνης Βλοντάκης.

Συντελεστές

Κείμενο
Χουάν Κάρλος Ρούμπιο
Μετάφραση
Δημήτρης Ψαρράς
Σκηνοθεσία
Γιάννης Λασπιάς
Σκηνογραφία
Αιμιλία Κακουριώτη
Σχεδιασμός Φωτισμού
Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Κοστούμια
Βασιλική Σύρμα
Βοηθός Σκηνοθέτη
Πάνος Κούγιας
Επιμέλεια Κίνησης
Όλγα Σπυράκη
Μουσική Επιμέλεια
Γιάννης Λασπιάς
Φωτογράφιση
Νικόλας Κομίνης

Διάρκεια: 80’ χωρίς διάλειμμα.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο 21.00μμ 

Θεάτρο ΑΛΜΑ , Αγίου Κωνσταντίνου και Ακομινάτου 15 -17, Αθήνα

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr

2 thoughts on “Κερδίστε 9 (3+3+3) διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Tres» στις 9, 10 & 11/03 (Oι νικητές)

  1. ΜΑΡΙΑ ΜΕΛΙΣΣΙΝΟΥ

    Επιθυμώ να παρακολουθήσω αυτή την παράσταση & σας ευχαριστώ που μου δίνετε αυτή την ευκαιρία!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.