Κερδίστε 20 (5+5+5+5) διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Η κυρία της νύχτας» στις 30 & 31/03, 01 & 02/04 (Οι νικητές)

Οι «Θεατρικές Σκηνές» και η ομάδα «naan» παρουσιάζουν το μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή, «Η κυρία της νύχτας» στο θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ. Το έργο που πρωτοπαρουσιάστηκε από την ομάδα το καλοκαίρι του 2016 για 25 μόνο παραστάσεις, σε μια παραδοσιακή αυλή στο Γκάζι, βρήκε θερμή ανταπόκριση από το κοινό. 20 τυχεροί φίλοι το τετραήμερο 30-31 Μαρτίου, 1-2 Απριλίου, θα απολαύσουν μια καταπληκτική παράσταση, συμπληρώνοντας μόνο τα στοιχεία τους στην φόρμα συμμετοχής της επιλογής τους.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΠΑ
ΣΜΑΡΩ ΜΠΟΥΡΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΕΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΛΑΩΡΑΣ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΙΤΤΗΣ
ΝΙΚΗ ΤΣΑΒΑΛΙΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΨΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΚΗΣ ΖΑΧΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΒΩΚΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΕΒ
ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΖΕΔΑΚΗ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Χριστινα Βασιλειου
Μαρια Τσορβα
Ντινα Κοντη
Αθανάσιος Κατσιλάκης
Ελενη Φιλιππιαδου

divider

 

Αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα με την στήριξη των θεατρικών σκηνών, αποφάσισε να επαναλάβει το εγχείρημα μεταμορφώνοντας το θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ, σε σκοτεινό film noir theater και διατηρώντας όλα τα γοητευτικά στοιχεία της εποχής του 50 καθώς και την μυθιστορηματική σαγήνη του συγγραφέα Γιάννη Μαρή.

Έτσι, για τον θεατή, η παράσταση ξεκινάει με την είσοδο του στο θέατρο.

Το μυθιστόρημα «Η κυρία της νύχτας» δημοσιεύτηκε το 1955 στην εφημερίδα «Ακρόπολις» σε συνέχειες και χαρακτηρίστηκε ως αισθηματικό θρίλερ. Η ηρωίδα, μια μοιραία γυναίκα της δεκαετίας του 50 με το όνομα Λιάνα Περέζ, εμφανίζεται από το πουθενά αναστατώνοντας, την κοσμική κοινωνία της Αθήνας. Σαν ένας σκοτεινός άγγελος από την κόλαση, όπως ήταν και ο δεύτερος τίτλος του μυθιστορήματος, προκαλεί τον έρωτα, τον θάνατο και την καταστροφή ψιθυρίζοντας το μοιραίο και σκοτεινό μυστικό της στα θύματα της.

Τη θεατρική μεταφορά του έργου και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Φρόσω Λύτρα και τη σκηνογραφία ο Μανόλης Παντελιδάκης. Την πρωτότυπη μουσική οι Μιχάλης Νιβολιανίτης και ο Αλέξανδρος Χρηστάρας, τον σχεδιασμό κοστουμιών ο Νίκος Χαρλαύτης, τη φωτογραφία και το μακιγιάζ ο Αχιλλέας Χαρήτος, τη χορογραφία ο Αλέξης Φουσέκης ,τον σχεδιασμό των φώτων ο Σάκης Μπιρμπίλης και το video art o Στάθης Ναυπλιώτης.

Στην παράσταση δημιουργούν και εκθέτουν οι εικαστικοί καλλιτέχνες: Στέλιος Γαβαλάς, Έλενα Παπαδημητρίου και ο Βασίλης Πέρρος.

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Λίνα Σακκά, Όθωνας Μεταξάς, Δημήτρης Γεωργαλάς, Στάθης Ματζώρος, Φανή Γέμτου, Αγησίλαος Αλεξίου, Κατερίνα Νικολοπούλου, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Αλέξης Φουσέκης.
Και ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΗΓΑΣ
Τραγουδάνε: Η Φανή Γέμτου και ο Όθωνας Μεταξάς
Χορεύουνε: Ο Αλέξης Φουσέκης και Αναστασία Κελέση

Παραγωγή: Θεατρικές Σκηνές – Ομάδα Naan
Executive producer Παναγιώτης Τρύφων

Διάρκεια 80′ λεπτά

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ
Πειραιώς 115 Γκάζι, τηλ. 210 3427426
Πέμπτη-Παρασκευή – Σάββατο 21.00μμ και Κυριακή 19.00μμ

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr

One thought on “Κερδίστε 20 (5+5+5+5) διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Η κυρία της νύχτας» στις 30 & 31/03, 01 & 02/04 (Οι νικητές)

  1. ΔΗΜΗΤΡΑ

    Μία πολύ ευχάριστη παράσταση με καλές ερμηνείες κυρίως από τους Οθ. Μεταξά και τη Λ.Σακκά. Την προτείνω ανεπιφύλαχτα σε όσους έχουν διαβάσει τα μυθιστορήματα του Γιάννη Μαρή, καθόσον αποτελεί μια πολύ καλή προσπάθεια μεταφοράς του θεατή στο πνεύμα εκείνης της εποχής. Πολύ καλή επίσης η παρουσία των δύο χορευτών. Ευχαριστώ SIN RADIO για την ευχάριστη βραδιά!

Τα σχόλια είναι κλειστά.