Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Τρεις Αδελφές’ την 22/03 (Οι νικητές)

Η Εταιρεία Θεάτρου Εν Δράσει μετά την επιτυχημένη παράσταση Τσέχωφ, που παρουσίασε στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, συνεχίζει τη μελέτη έργων του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ και ανεβάζει το αριστούργημα «Τρεις Αδελφές» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά στο Θέατρο Τempus Verum Εν Αθήναις. 5 τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση της Τετάρτης 22/03, συμπληρώνοντας μόνο τα στοιχεία τους στην φόρμα. Θα ειδοποιηθούν στο email που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Κωνσταντινος Ζαχαρης
Τζενη Ζορμπα
Κωνσταντίνος Σαββίδης
Αθανασία Μπροζου
Δημήτρης Οικονόμου

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ένας χρόνος έχει περάσει από το θάνατο του πατέρα-στρατηγού Πρόζορωφ και η απουσία του απελευθερώνει για την οικογένεια και τους οικείους της ανείπωτες επιθυμίες, έρωτες και πάθη. Μία χύτρα χρόνια σε βρασμό, τώρα ξεχειλίζει: o εκλιπών πατέρας αφήνει το χώρο για να ξεχυθούν όσα η παρουσία του απέτρεπε. Τα πρόσωπα διεκδικούν ψυχή τε και σώματι την ευτυχία τους, κάποτε τα καταφέρνουν κι άλλοτε όχι, ενώ αυτή τους η προσπάθεια οδηγεί σε μία σκηνική παρτιτούρα με «νότες» τη σιωπή και την έξαρση, την προσδοκία και τη ματαίωση, το κωμικό και το τραγικό.

Στην παράσταση η μουσική για την οποία αναφέρεται συχνά ο ίδιος ο συγγραφέας, απλώνει τις μελωδίες της και, σε αντιστοιχία με τη δράση και το λόγο, συντίθενται πρωτότυπα τραγούδια που αποδίδονται από το θίασο επί σκηνής!

“Ένας χρόνος έχει περάσει από την πρώτη σπουδή της «Εταιρείας Θεάτρου Εν Δράσει» πάνω στο έργο του Α.Π.Τσέχωφ με την παράσταση Τσέχωφ που παρουσιάστηκε στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Επρόκειτο για μία δουλειά με αφετηρία την αγάπη και την αστείρευτη έμπνευση που μας προσφέρει ο Ρώσος δραματουργός. Με άξονα τον έρωτα, κατατρέξαμε στα διηγήματα, νουβέλες, θεατρικά έργα άλλα και προσωπική του αλληλογραφία για να συνθέσουμε το «δικό» μας κείμενο με το οποίο πειραματιστήκαμε σκηνικά. Κατά ένα λοιπόν χρόνο ωριμότεροι, σήμερα καταπιανόμαστε με ένα ολόκληρο θεατρικό του έργο, τις Τρεις αδελφές που παρουσιάζεται αυτήν τη φορά στο θέατρο Tempus Verum Εν Αθήναις. Σε αυτήν τη διαδρομή, έχω τη μεγάλη χαρά να πλαισιώνομαι από έναν 12μελή θίασο με τους οποίους συνεχίσαμε με την ίδια δίψα να αναζητάμε τη δική μας σκηνική γλώσσα απόδοσης αυτού του σπουδαίου έργου. Όσο υπάρχουν κείμενα όπως Οι Τρεις αδελφές, τα σύμφωνα και τα φωνήεντα αυτής της γλώσσας είναι συναρπαστικά ανεξάντλητα.”
Δημήτρης Μυλωνάς / σκηνοθέτης

Trailer, youtube link -> https://www.youtube.com/watch?v=Qv4-F3_3_Sc

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μετάφραση: Αλέξανδρος Ίσαρης & Γιώργος Δεπάστας
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μυλωνάς
Σκηνικά-κοστούμια: Δήμητρα Λιάκουρα
Φωτισμοί: Άννα Σμπώκου
Μουσική: Παύλος Κατσιβέλης
Επιμέλεια κίνησης: Νατάσα Σαραντοπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Αμαλία Αντώνη

ΠΑΙΖΟΥΝ (με αλφαβητική σειρά):
Εύα Γαλογαύρου – Ανφίσα, Φεντότικ
Κωνσταντίνος Δημητρακάκης – Τούζενμπαχ
Νατάσα Ζαγκλή – Νατάσα
Πάρις Θωμόπουλος – Αντρέι
Σπύρος Κυριαζόπουλος – Σολιόνι
Ευθύμης Μπαλαγιάννης – Κουλίγκιν
Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου – Μάσα
Βιβή Πέτση – Όλγα
Χρήστος Πλαΐνης – Βερσίνιν
Νατάσα Σαραντοπούλου – Ροντέ, Φεραπόντ
Ελεάνα Στραβοδήμου – Ιρίνα
Γιώργος Χουλιάρας – Τσεμπουτίκιν

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Τετάρτη 22/03 στις 20:00

Θέατρο Τempus Verum Εν Αθήναις
Iάκχου 19, Γκάζι Τ: 210. 3425170

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr