Kερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση ‘Το καράβι με το φόβο’ στις 04/02 (Οι νικητές)

Η Oμάδα θεάτρου lastrada και η ομάδα θεατρική Λύση, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών τους προγραμμάτων για παιδιά, παρουσιάζουν «Το καράβι με το φόβο», ένα λαϊκό παραμύθι με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και διαδραστικά παιχνίδια, στο θέατρο Παραμυθίας. Για την ευκαιρία να λάβετε μια διπλή πρόσκληση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και ίσως είστε ένας από τους 3 που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 04/02 [τελευταία παράσταση]. Οι νικητές  θα ειδοποιηθούν στο e-mail που δήλωσαν!

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Στέλιος Φυρογένης
Κυριακή Φάρκωνα

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Το καράβι με το φόβο»
Λαϊκό παραμύθι με ζωντανή παραδοσιακή μουσική, τραγούδια και διαδραστικά παιχνίδια
από Σάββατο 22 Οκτ. 2016 | στο Θέατρο Παραμυθίας

Η Oμάδα θεάτρου lastrada και η ομάδα θεατρική Λύση, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών τους προγραμμάτων για παιδιά, παρουσιάζουν «Το καράβι με το φόβο», ένα λαϊκό παραμύθι με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και διαδραστικά παιχνίδια, στο θέατρο Παραμυθίας (οδός Παραμυθίας 27 & Μυκάλης, Κεραμεικός, τηλ: 210-3457.904), κάθε Σάββατο στις 4.00μμ. από τις 22 Οκτωβρίου 2016. Σκηνοθετική επιμέλεια Γιάννης Καλατζόπουλος.

«Το καράβι με το φόβο»
Μια παράσταση για ένα γενναίο παλικάρι που ξεκίνησε να πάει να βρει το φόβο… και στο δρόμο του συνάντησε και δράκους και νεράιδες και φεγγάρια και φόβους και τρόμους και χαρά και πολλή αγάπη…
Είναι κακό να φοβόμαστε; Ένα ταξίδι στα συναισθήματα, τη δύναμη και τη χρησιμότητά τους. Στο παραμύθι ανακαλύπτουμε πως ό,τι μας φοβίζει μας κάνει πιο δυνατούς, μας κάνει αυτό που είμαστε σήμερα, μας παρακινεί να ξεκινήσουμε το ταξίδι…
Στην παράσταση, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την παραδοσιακή μουσική, την έννοια της ομάδας και γίνονται συν-δημιουργοί στη θεατρική πράξη.

Τις καθημερινές και τις Κυριακές δίνονται παραστάσεις για σχολεία, κατόπιν συνεννόησης, ενώ την Κυριακή 16 Οκτωβρίου θα δοθεί ειδική παράσταση με ελεύθερη είσοδο για εκπαιδευτικούς.

Ταυτότητα της παράστασης
«Το καράβι με το φόβο»
Λαϊκό παραμύθι με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και διαδραστικά παιχνίδια
Σκηνοθετική επιμέλεια: Γιάννης Καλατζόπουλος
Κείμενα-Στίχοι: Βίκυ Θαλασσινού
Μουσική επιμέλεια: Μαρία Κοτσίρη
Σκηνικά-Κοστούμια: Ηλίας Γραμματικός
Πολίτικο Λαγούτο, κρουστά, τραγούδι: Μαρία Κοτσίρη
Ηθοποιοί-Εμψυχωτές: Βίκυ Θαλασσινού, Δώρα Θωμοπούλου, Μαρία Κοτσίρη
Διάρκεια παράστασης 75’

Η ομάδα θεάτρου la strada δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάτρου από το 2008 με το όνομα ΟΜΑΔΑ ΒΙΔΩΜΑ. Συνεργάζεται με συγγραφείς, θεατρολόγους μουσικούς, εμψυχωτές, παιδαγωγούς κ.ά, παρουσιάζοντας παραστάσεις σε Θέατρα (Θέατρο Ορφέας, θέατρο Έναστρον), Φεστιβάλ, Δήμους (Πεύκης, Αθηναίων, Λάρισας), πολυχώρους, σχολεία και παιδικές εκδηλώσεις.

Επικοινωνία με την ομάδα la strada
Τηλ: 210-2286.645, 6949-252.714, 6974-807.158 | Fax: 210-2286.645
Email: Omadatheatroulastrada@gmail.com
Στο facebook: Ομάδα θεάτρου la strada
https://www.facebook.com/omadatheatroulastrada/?fref=ts

Η la strada δίνει και παραστάσεις μόνο για σχολεία: «Το πιο γλυκό ψωμί», μουσικοκινητικό-αφηγηματικό δρώμενο βασισμένο στο ομώνυμο λαϊκό παραμύθι και «Τα Χριστούγεννα του Καλικάντζαρου», διαδραστική παράσταση με ζωντανή μουσική και παραδοσιακά κάλαντα για την περίοδο των Χριστουγέννων. Υπεύθυνες επικοινωνίας για κλείσιμο παραστάσεων: κ. Βίκυ Θαλασσινού, 210-2286.645, 6949-252.714, κ. Δώρα Θωμοπούλου 6974-807.158.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Σάββατο 04/02 στις 4:00 μ.μ.
ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ (Παραμυθίας 27 και Πλαταιών , Κεραμεικός / τηλ. 210 3457904)

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr