Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το 80’s VS 90’s party @Kremlino στις 10/02 (Οι νικητές)

80s ή 90s? Το αιώνιo αναπάντητο ερώτημα για τους μουσικόφιλους όλου του κόσμου. Δύο δεκαετίες που μας χάρισαν απίστευτες μπάντες και τραγούδια, διχάζοντας τους νοσταλγούς της χορευτικής μουσικής, που εδώ και τριάντα και πλέον χρόνια διαφωνούν για το ποια απο τις δύο αξίζει τον τίτλο “χρυσή”.2 τυχεροί θα βρεθούν εκεί για να διασκεδάσουν και χορέψουν μέχρι τελικής πτώσεως – συμπληρώνετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

divider

Το “Κρεμλίνο” αποφάσισε να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά, εγκαινιάζοντας μια σειρά απο θεματικά πάρτυ. Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου μετατρέπεται σε αρένα όπου τα 80s και τα 90s θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Φυσικά τα 70s δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός μάχης… Μια βραδιά γεμάτη ξέφρενη διασκέδαση και χορευτικές φιγούρες, αναζητώντας την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα.

Ντισκομπάλες, φούσκες και εκπλήξεις. Β52, Kamikaze και Sex On The Beach. Prodigy, Wham και Pet shop boys…

Με τον DJ Mr Groovy να πιλοτάρει, απογειωνόμαστε στους ρυθμούς της disco, funk, electropop, rock, rap  r’n’b, soul, house, pop και ετοιμαζόμαστε για μια εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη!!

Μην το χάσεις, θα χάσεις.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00!
 Ώρα έναρξης: 23.00

Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς
https://www.facebook.com/kremlinostage
Τηλέφωνο: 210 410 0010

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr