Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την μουσική παράσταση «Ταξίδια Αλλιώτικα» με τον Βαγγέλη Γερμανό στις 24/02 (Οι νικητές)

Ο Βαγγέλης Γερμανός γιορτάζει εφέτος τα 35 χρόνια της “Κρουαζιέρας” του και μας προσκαλεί σε μια μουσική παράσταση, βασισμένη στις μελωδίες και στα στιχάκια του, που αγαπάμε και τραγουδάμε. 5 τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση, την  Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου κερδίζοντας τις αντίστοιχες προσκλήσεις,  δηλώνοντας μόνο τα στοιχεία τους στην φόρμα συμμετοχής!Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΤΤΑΣ
ΛΙΛΗ ΑΖΑΡΙΑΔΟΥ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΙΑΧΩΒΑ

 

divider
Ο ροκ τροβαδούρος με την αντισυμβατική ματιά, παραμένει για πάντα “σκλάβος” του τραγουδιού και μας κάνει και μια βόλτα στα ηρωικά “Μπαράκια” του, που άνοιξαν τον δρόμο στην νέα ελληνική τραγουδοποιία.
Ο Βαγγέλης με την κιθάρα του, την συμφωνική ορχήστρα του εαυτού του όπως την αποκαλεί, έρχεται να τραγουδήσουμε παρέα, να αυτοσχεδιάσει και να μας χαρίσει μια μοναδική οπτική και ακουστική εμπειρία.
Ανατρεπτικός, τρυφερός, bluesy και πάντα μελωδικός ανεβαίνει τις Παρασκευές στη Μουσική Θεατρική Σκηνή της Αθηναΐδας για να μας τραγουδήσει «Ταξίδια Αλλιώτικα».

Διάρκεια: 2 ώρες και 45 λεπτά (με διάλειμμα)

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017  στις 22.30

Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς
Μουσική Θεατρική Σκηνή
Καστοριάς 34-36, Βοτανικός
Τηλέφωνο ταμείου-κρατήσεις: 210 3480080

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr