Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ένα άδειο κουτί πίτσας” στο Studio Μαυρομιχάλη, στις 06/02 (Οι νικητές)

Ο Θεατρικός Οργανισμός “Νέος Λόγος” και το Studio Μαυρομιχάλη παρουσιάζουν το έργο της πρωτοεμφανιζόμενης Έρσης Νιαώτη, “Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ένα άδειο κουτί πίτσας”, σε σκηνοθεσία Στέλλας Κρούσκα. Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις, για την Δευτέρα 06/02, απλά συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Γιώργος Γιαννακίδης
Αντωνιαδης Μιχάλης
Αγαθη Σταυρου
Μαρία Αποστόλου
Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Συζήτηση 18η: Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017
Δρ. Τάσος Παπαλαζάρου
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ο Θεατρικός Οργανισμός “Νέος Λόγος” και το Studio Μαυρομιχάλη, παρουσιάζουν το έργο της πρωτοεμφανιζόμενης Έρσης Νιαώτη, “Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ένα άδειο κουτί πίτσας”, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία Στέλλας Κρούσκα. Ένας μονόλογος για το φλέγον ζήτημα των διατροφικών διαταραχών, που λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις στην εποχή μας.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου η σειρά συζητήσεων πάνω στα θέματα που θίγει το έργο, συνεχίζεται, με καλεσμένη την γνωστή σχεδιάστρια μόδας και director του Οίκου Parthenis, Ορσαλία Παρθένη. Μετά το τέλος της παράστασης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τους συντελεστές και την καλεσμένη, για την εικόνα του σώματος στη μόδα. Η βιομηχανία της μόδας είναι χώρος ιδιαίτερα απαιτητικός και σκληρός όσον αφορά το ιδανικό βάρος και την εμφάνιση, που συνεχίζει να καθορίζει τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς. Η συζήτηση με την Ορσαλία Παρθένη, επαγγελματία με πολυετή εμπειρία στον χώρο, φιλοδοξεί να φωτίσει αθέατες πλευρές του χώρου και της πίεσης για τέλεια εμφάνιση που ασκείται σε αυτόν.

Μια γυναίκα αποφασίζει να μιλήσει για το πρόβλημα που την βασανίζει. Νευρική ανορεξία και Βουλιμία. Οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος.

Η προσπάθεια να είναι κανείς φυσιολογικός.
Και μπουκάλια νερό, γιατί το νερό βοηθάει.
Η ζωή ενός ανθρώπου που τρώει μόνο τρία φυστίκια.
Και ενός ανθρώπου που τρώει έξι πίτσες.
Του ίδιου ανθρώπου.
Κρυμμένα τσιπς σε τσάντες,νερό και φυστικοβούτυρο στα μαλλιά.
Ανορεξία, βουλιμία, χιούμορ, σαρκασμος και ένας πορτοκαλής γάτος.
Μία γυναίκα-κορίτσι επιτέλους μιλάει.

Οι διατροφικές διαταραχές είναι πρόβλημα συναισθηματικό και σωματικό. Συσχετίζονται με έμμονες ιδέες για το φαγητό, το βάρος και το σχήμα του σώματος. Έχουν αρνητικές συνέπειες στην ψυχική υγεία και εμποδίζουν αυτούς που πάσχουν να έχουν μια ευτυχισμένη και παραγωγική ζωή. Προκαλούν σοβαρές βλάβες στη σωματική υγεία και μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στον θάνατο.

Στην εποχή της παντοκρατορίας της εικόνας, οι διατροφικές διαταραχές απασχολούν ολοένα και περισσότερο κόσμο. Ένας δυνατός και θαρραλέος μονόλογος για ένα πρόβλημα που παρά την έκτασή του παραμένει ταμπού.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία : Στέλλα Κρούσκα
Σκηνογραφία : Διονύσης Μανουσάκης
Μουσική : Σταύρος Γασπαράτος
Φωτισμοί – Φωτογραφίες : Κωστής Καπελώνης
Βοηθός σκηνογράφου : Δάφνη Μαλέα

Παίζει η Στέλλα Κρούσκα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 75 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Studio Μαυρομιχάλη
Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια – Τηλ. 210-6453330
www.studiomavromihali.gr

Δευτέρα 06/02, 21:00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr