Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του Γιώργου Μεράντζα “Όλα είναι εδώ” στο Ρυθμός Stage, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου (Οι νικήτριες)

Ο Γιώργος Μεράντζας  επιστρέφει στο Ρυθμός stage, με την παράσταση “Όλοι είναι εδώ”! 2 τυχεροί (διπλή πρόσκληση εισόδου-χωρίς ποτό) θα έχουν την ευκαιρία να είναι εκεί την Παρασκευή 13/01, συμπληρώνοντας μόνο τη φόρμα συμμετοχής!

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ

ΤΖΕΝΗ ΠΑΝΤΑΛΟΥ
ΦΡΙΝΤΑ ΚΟΝΤΟΥΛΗ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LIVE

Ο τίτλος, εμπνευσμένος από το τραγούδι «Παλιά καλοκαίρια», των Χάρη κ Πάνου Κατσιμίχα σε στίχους της Λένας Παπά, φανερώνει το ρεπερτοριακό εύρος της συγκεκριμένης μουσικής παράστασης.

Ο Γιώργος Μεράντζας εδώ και τέσσερις Δεκαετίες τραγούδησε Μικρούτσικο, Λεοντή, Θεοδωράκη, Τσακνή και πολλούς άλλους… Όλα αυτά τα διαχρονικά τραγούδια έρχονται να συνομιλήσουν με τις πιο προσφατες δημιουργίες των  Dasho Kurti κ Δημήτρη Σίντου που έχουν έντονες επιρροές από την βαλκανική και την παραδοσιακή ελληνική μουσική αντίστοιχα.

Το πάζλ των ήχων συμπληρώνει η πρώτη δισκογραφική παρουσία του Βασίλη Προδρόμου που μόλις κυκλοφόρησε, με τραγούδια του ίδιου και των Τάκη Μπουρμά, Dasho Kurti, Δημήτρη Σίντου και Κων/νου Πλούσιου.

Όλα είναι εδώ, στον «Ρυθμό» σε μια σειρά παραστάσεων που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Βασίλης Προδρόμου: τραγούδι, κιθάρες

Dasho Kurti: ακορντεόν

Δημήτρης Σίντος: πιάνο, μπάσο, λαούτο

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Παρασκευή 20/01/2017
Ώρα προσέλευσης 22:15

Ρυθμός Stage
Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ: 210 975 0060
E-mail: info@rythmostage.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr