Kερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τον Δημήτρη Μυστακίδη στο Κρεμλίνο στις 09/12 (Οι νικητές)

Με συνοδοιπόρο του τη λαϊκή κιθάρα, ο Δημήτρης Μυστακίδης μας ταξιδεύει και φέτος στον κοινό μας μουσικό τόπο, το αστικό λαϊκό τραγούδι και, “μιλώντας μας Εσπεράντο”, μας μεταφέρει τη μοναδική αύρα του ρεμπέτικου.3 τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση αυτή την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου. Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Nίκος Γκίνο
Παντελής Μουσάκος
Κωνσταντίνα Σκρέτα

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Έρχεται στον Πειραιά – στον τόπο που γεννήθηκε το ρεμπέτικο, και τη νέα μουσική σκηνή Kremlino, μαζί με τους συνεργάτες του, Γιώργο Τσαλαμπούνη και Δημήτρη Παππά στις κιθάρες, Iφιγένεια Ιωάννου στο τραγούδι και Γιάννη Μπαξεβάνη στην ηχοληψία, σε ένα πρόγραμμα με ατμοσφαιρικές διασκευές και επανεκτελέσεις γνωστών τραγουδιών από όλο το φάσμα του ρεμπέτικου. Τραγούδια των Τσιτσάνη, Περιστέρη, Τούντα, Σκαρβέλη, Βαμβακάρη, Χιώτη, Μητσάκη, Ρούκουνα, Ριτσιάρδη, Νταλγκά και τόσων άλλων που αφηγούνται, αναπολούν, παραπονιούνται, παρανομούν, ερωτεύονται, ταξιδεύουν και μας ταξιδεύουν.

Τραγούδια διαμάντια της λαϊκής μας παράδοσης, εκτελεσμένα με την υψηλή δεξιοτεχνία του καλλιτέχνη, αλλά και την ιδιαίτερη τεχνική της “τσιμπητής” κιθάρας έρχονται στο σήμερα και χτυπούν κατευθείαν στην καρδιά μας!

Ο Δημήτρης Μυστακίδης κατάφερε με τον τελευταίο του δίσκο “Εσπεράντο” να αποδείξει ότι το ρεμπέτικο είναι μια οικουμενική μουσική γλώσσα, μια “Εσπεράντο”, που ποτέ δε χάνει τη ταυτότητά της.

Πέρα από τις εξαιρετικές δισκοκριτικές από Έλληνες και Ευρωπαίους δημοσιογράφους, ο δίσκος Εσπεράντο είχε και πανευρωπαϊκές διακρίσεις, καθώς ήταν για δυο μήνες στο Νο2 των World Music Charts Europe, ενώ παρέμεινε συνολικά τέσσερις μήνες στο Top 10 της ίδιας κατάταξης.

Σχετικό video:
https://www.youtube.com/watch?v=tacDFCFwCmk

Περισσότερα για τον Δημήτρη Μυστακίδη:
www.dimitrismystakidis.gr
https://www.facebook.com/DimitrisMystakidisOfficial
https://www.youtube.com/user/dmystak
https://soundcloud.com/fishbowl_greece
http://ethnocloud.com/Dimitris_Mystakidis

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22.30

Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς
https://www.facebook.com/kremlinostage
Τηλέφωνο: 210 410 0010

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr