Kερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τους Altribe @ Σφίγγα στις 28/12 (Oι νικήτριες)

Στις 21 και στις 28 Δεκεμβρίου η ανανεωμένη Σφίγγα υποδέχεται τους ανανεωμένους Altribe με εορταστική, αλλά πάντα Out of the blues διάθεση! Στη σύνθεση των εορταστικών live θα συμμετέχουν και Guest που συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του EP! 5 τυχεροί θα βρεθούν εκεί για να ζήσουν αυτή την εμπειρία στις 28/12, συμπληρώνοντας μόνο τη φόρμα συμμετοχής!

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΕΥΡΙΔΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΒΟΥΤΟΥ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LIVE

Μετά τη θερμή υποδοχή που είχε το album “Spooky Train” και τα live που ακολούθησαν, οι Altribe διέκοψαν για λίγο τις εμφανίσεις τους και κλείστηκαν στο studio για να ετοιμάσουν καινούριο υλικό. Μαζί με το καινούριο υλικό υποδεχτήκαμε και ένα νέο μέλος στη μπάντα, ο Γιάννης Γαρδικλής θα είναι πλέον στο ηλεκτρικό μπάσο. Έτσι, ξεκινάμε τα Χριστούγεννα τις εμφανίσεις μας με δύο μεγάλα Live στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα με νέα σύνθεση στην μπάντα, καινούριο video για το τραγούδι “OntheRoad” και το καινούριο μας EPALTRIBE ●Special Version σε digital και βινύλιο με τέσσερα τραγούδια από το προηγούμενες δουλειές διασκευασμένα σε ακουστική version.
Κάθε κομμάτι του EP έχει και έναν Guest μουσικό. Συμμετέχουν: ο μπασίστας Γιώτης Κιουρτσόγλου, ο φλαουτίστας Ορέστης Γαργουράκης, ο βιολιστής Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο φυσαρμονικίστας Βαγγέλης Μιχάλης.

Οι ALTRIBE είναι ένα τετραμελές συγκρότημα, που δημιουργήθηκε από τον drummer – συνθέτη Albert Παναγιωτόπουλο. Σημείο αναφοράς και αφετηρία στη μουσική τους είναι τα μπλουζ με groovy, moody και psychedelic επιρροές, μια “Out of the Blues” μουσική που αποτελεί το «σύνθημα» των ALTRIBE για έναν νέο ήχο στα κύματα της πόλης. To album “Spooky Train” αποτελεί την απόλυτη έκφραση του «Out of the Blues», έχει τις ρίζες του στα blues, αλλά πάει πέρα από αυτά, εμπλουτισμένο με στοιχεία post rock και psychedelic. Είναι το τραγούδι ενός μοναχικού ανθρώπου, όπως τους αρέσει να λένε – κάτω από τον ουρανό της πολύκοσμης πόλης.
Οι ALTRIBEκυκλοφόρησαν το “Aphrodisiac” τον Μάρτιο του 2014 και το digital single “Spooky Train” που αποτελεί και το τραγούδι του ομώνυμου καινούριου τους album που μόλις κυκλοφόρησε. Πέρα από τη δισκογραφική δουλειά έχουν τιμηθεί επίσης με platinum awards από εταιρείες A&R της Αμερικής (Tune Ηog, Taxi), ενώ έχουν βρεθεί στη θέση Νο 1 σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, στο top 10 της διεθνούς πλατφόρμας συγκροτημάτων Reverb Νation (Οκτώβριος 2013). Έχουν λάβει άδεια επανεκτέλεσης από την εταιρεία των Rolling Stones, για την επιτυχημένη προσαρμογή στο τραγούδι Gimme Shelter. Το βρετανικό περιοδικό Stencil magazine έχει κάνει εκτενή παρουσίαση του group. Τραγούδια τους έχουν σημαντικό air play σε fm και internetradios. Έχουν εμφανισθεί σε μουσικές σκηνές των Αθηνών, της περιφέρειας και σε festivals, παίζοντας τα δικά τους original τραγούδια σε αγγλικό στίχο και επιλεγμένες διασκευές στο ύφος της μπάντας.
To «Out of the Blues» έχει έναν εντελώς νέο χαρακτήρα και ήχο που τον υποστηρίζουν ιδιαίτερα στα live τους κάνοντάς τους ένα μοναδικό – One of a Kind – συγκρότημα. Με τη δύναμη και τη ζεστασιά μιας εξαιρετικής φωνής.
Μαζί με τον Albert Παναγιωτόπουλο στο δημιουργικό κομμάτι και η Fiona Λαμπρίδη ως συνθέτης. Είναι η φωνή του συγκροτήματος και παίζει ακουστική κιθάρα. Ο Απόστολος Καρατζάς στην ηλεκτρική κιθάρα ένας κιθαρίστας της νέας γενιάς, με προσωπικό ύφος και ήχο που αναδεικνύει τις ροκ-ψυχεδελικές πλευρές του συγκροτήματος. Τον Νοέμβριο του 2016 προστέθηκε νέο μέλος στην μπάντα, ο Γιάννης Γαρδικλής στο μπάσο, ένας μουσικός με electronicaκαταβολές, που αναδεικνύει με τη σειρά του τις πιο urbanelectronicaπλευρές.

Fiona Λαμπρίδη: φωνή, ακουστική κιθάρα | Albert Παναγιωτόπουλος: drums | Απόστολος Καρατζάς: ηλεκτρική κιθάρα | Γιάννης Γαρδικλής: Μπάσο | Inksiders: artwork | Χρύσα Ματσαγκάνη: Δημόσιες Σχέσεις

Links
Official site: www.altribeband.com
Facebook Page: https://www.facebook.com/Altribe.band/
Youtube channel: https://www.youtube.com/user/ALTRIBEband
Twitter: https://twitter.com/ALTRIBEband
Instagram: https://www.instagram.com/altribe/
Sound Clound (Spooky Train full album): https://soundcloud.com/altribeband/sets/spooky-train-album-2016

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfiggamusic@gmail.com

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, 22:00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
www.saveandwin.gr
ediagonismoi.gr